Copy
VAPH.BE Lees deze nieuwsbrief online
 
VAPH vaph Vlaanderen is welzijn
 

De hulpmiddelendatabank is vernieuwd

Vlibank, de Vlaamse hulpmiddelendatabank, is vernieuwd. Een nieuwe vormgeving en een eenvoudigere indeling maken het makkelijker om snel de producten te vinden die u zoekt. De komende maanden breiden we de zoekmogelijkheden nog verder uit.
> Lees meer
 

Vernieuwing e-loket Mijn VAPH

Mijnvaph.be is vernieuwd. Een nieuwe vormgeving draagt bij tot de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van het e-loket. De komende maanden worden de mogelijkheden verder uitgebreid.
> Lees meer
 

Gratis bijstand voor houders van een persoonsvolgend budget

Beschikt u over een persoonsvolgend budget? Dan kunt u in 2019 onder bepaalde voorwaarden een beroep doen op gratis bijstand van een bijstandsorganisatie.
> Lees meer
 

Rolstoelvergrendeling of docking system

Zelf met de auto rijden, kan uw zelfstandigheid enorm vergroten. Gelukkig bestaan er heel wat oplossingen als autorijden niet vanzelfsprekend is, ook als u een elektronische rolstoel gebruikt. Zo kunt u met een rolstoelvergrendeling of docking system uw rolstoel verankeren in de autovloer.
> Lees meer
 

Het VAPH blikt terug op 2018

> Lees meer
 

Reflecties: Op weg naar volwaardige participatie van personen met een handicap

De voorbije jaren werd het ondersteuningslandschap voor personen met een handicap grondig hertekend. De introductie van de persoonsvolgende financiering is binnen de sector zonder meer de grootste omwenteling ooit. Het reflectiedocument ‘Op weg naar volwaardige participatie van personen met een handicap’ neemt u in vogelvlucht mee door het hoe en waarom van die omwenteling en de uitdagingen waar we voor staan.
> Lees meer
 

Lees ook op onze website