Copy
ReDiscoverMe Augustus 2020
Start seizoen 2020-2021!
Wij hopen dat jij een heerlijke zomervakantie hebt gehad en dat je hebt genoten van de zomerse flow! Wij hopen ook dat je gezond en wel bent!

In deze nieuwsbrief vind je beknopte informatie van dit seizoen. Wijzigingen voorbehouden welke afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rondom Covid-19.

Een belangrijke note wat betreft de RDM Classes live op de Academie voor Theater en Dans. Dringend verzoek om de informatie rondom aanmelding goed door te nemen, zodat deelname aan de RDM Classes live mogelijk is.
Ik en de Ander 2021
Zoals jullie weten is het project 'Ik en de ander' verplaatst. De repetities zullen starten in januari 2021 en de tour zal openen met een première in mei 2021 in Podium Mozaïek. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Bewegen op Muziek in West-Friesland
De danslessen Bewegen op Muziek o.l.v. Mike Veerman hebben wegens Covid-19 ook een tijd stil gestaan. De ouderen en wij hebben het ongelofelijk gemist. Wij zijn verheugd dat we nu sinds augustus weer langzaam op kunnen starten met de ouderen op verschillende locaties: Wilgaerden - locatie Avondlicht, de Pastorie, Lindendael en Sweelinckhof! De lessen worden volgens RIVM Maatregelen gegeven.
RDM Movement Classes
We zijn enorm dankbaar dat we weer live kunnen starten, waarbij de 1,5 meter uiteraard wordt gehandhaafd. We zullen nu wekelijks live lessen geven* en in de herfstvakantie is er een les online! Op deze manier kunnen er nu doorlopend lessen worden aangeboden.

*Een aantal studio's op de ATD zullen werken met broadcasting. Dit wordt komende week getest. Wanneer dit werkt, kunnen de live lessen via een livestream gevolgd worden (dus online) en ontvang je hierover een mail.


De RDM Classes live vinden plaats op zaterdagen van 11:00 - 12:15 uur op de Academie voor Theater en Dans (Jodenbreestraat 3, 1011NG Amsterdam),
  1. Zaterdag 5 september 2020 - live
  2. Zaterdag 12 september 2020- live
  3. Zaterdag 19 september 2020- live
  4. Zaterdag 26 september 2020- live
  5. Zaterdag 3 oktober 2020- live
  6. Zaterdag 10 oktober 2020- live
  7. Zaterdag 17 oktober 2020 - ONLINE!
  8. Zaterdag 24 oktober 2020- live
De volgende tarieven zijn van toepassing:
8 lessen: €55,-
7 lessen: €50,-
6 lessen: €45,-
5 lessen: €40,-
4 lessen: €35,-
3 lessen: €25,-

Een losse les live kost €10,-

 
Een losse les dient altijd 24 uur voor aanvang betaald te zijn.
 
In het geval van de online les(sen) - na betaling ontvang je de gegevens om in te loggen: de zoomlink en het wachtwoord.
 
Betalen voor meer lessen: via de webshop voor maandag 31 augustus 2020!
Dit heeft te maken met het aantal deelnemers mogelijk in een studio en de verplichte registratie.
ATD Corona Protocol
ReDiscoverMe houdt zich aan de richtlijnen van de Academie voor Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten die in overeenstemming is met de RIVM maagregelen. Wij delen het ATD-Corona protocol na aanmelding aan de les(sen).

Belangrijk:
Er is een maximum aantal deelnemers per ruimte en een verplichte registratie. Wij ontvangen graag jouw aanmelding (middels betaling) op bovenstaande les(sen) voor maandag 31 augustus 2020. Aan de hand daarvan sturen we de informatie rondom het ATD Corona protocol.

Tot in september, we hebben er weer heel veel zin in!!!

#FlattenTheCurveToZero
#BeSafe&StayHealthy❤️

#TakeCareOfYourselfandThereforeOthers
Website ReDiscoverMe   -   Facebook ReDiscoverMe​   - ​  Instagram ReDiscoverMe​
Copyright © 2020 ReDiscoverMe, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp