Copy
Lieve Danser en/ of geïnteresseerde,
Na de zomervakantie begint de eerste les weer op zaterdag 5 september 2020. We hebben een studio kunnen krijgen bij de ATD, zoals vanouds. Het enige is dat er tot nu toe een limiet is op het aantal mensen dat in de ruimte mag zijn. Dit is namelijk 12 personen inclusief docenten. Ik ben nog in gesprek over mogelijkheden. Klik hier voor de enquête om jullie wensen en behoeftes te inventariseren m.b.t. RDM Classes Online en Live. Die informatie nemen we graag mee samen met de mogelijkheden die dan bekend zijn. Zouden jullie dit voor 27 juli willen invullen?
 
Ik geloof er sowieso in dat wij samen alles werkend kunnen maken. Dat is afgelopen semester al gebleken​ na de succesvolle online RDM Classes via Zoom​. Dit neemt niet weg dat we hopen om ook met de hele groep wekelijks in een studio te dansen. 
Reserveer in ieder geval alvast zaterdag 5 september 2020 van 11:00 - 12:15 uur in de agenda voor RDM Class nummer 1​ op locatie​! Hierna zullen er elke zaterdag op aangegeven tijdstip lessen zijn.
 
Note: De RDM Classes online op Zoom gaan door n.a.v. voldoende aanmeldingen, ongeacht de live lessen die op locatie plaatsvinden.
Nu eerst, na een bewogen en enerverend seizoen vol verrassingen, wens ik jullie een heerlijke zomervakantie met veel rust en ruimte.

Dansante groeten,
Damar Lamers
Tot Dans in september 2020!
Website ReDiscoverMe   -   Facebook ReDiscoverMe​   - ​  Instagram ReDiscoverMe​
Copyright © 2020 ReDiscoverMe, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp