Copy
Comparteix
Tweet
Envia
PRIMER ANY DEL PROJECTE H4DC
Finalitzar l'any 2017, també marca el final del primer any del desenvolupament del projecte H4DC, tancant les primeres fases que s'hi havien marcat. Al llarg d'aquest any, els sis socis europeus han treballat conjuntament definint i començant a construir el servei de suport als atletes que aquest projecte pretén presentar.

Aquestes primeres fases, liderades per l'AUAS, tenien com a objectiu conèixer, entendre i estudiar els diferents entorns esportius, educatius i socials que envolten als tres clubs d'handbol per tal de detectar necessitats particulars de cada un dels casos. Durant tot l'any, s'han organitzat tallers i entrevistes amb actors clau de cada club per tal d'ajudar a detectar i definir aquests aspectes clau que formen aquests programes pilot.

Augmentar la consciència sobre la importància dels programes de doble carrera és també un objectiu clau per al projecte H4DC i els socis han començat a organitzar els primers seminaris i presentacions, explicant principalment els beneficis, bones pràctiques i compartint alguns consells que puguin seguir els seus talents. Aquests seminaris també han comptat amb la participació de diversos atletes d'elit que van tenir èxit en el seguiment d'una carrera dual i han pogut ser presentats com a models per a aquests joves talents. La divulgació de la informació és un gran pilar en la consecució dels diferents objectius que el projecte ha posat en marxa, i aquest tipus d'activitats seran molt importants en l'agenda del projecte durant el 2018.
Seguint el caràcter d'intercanvi d'informació i coneixement que caracteritza aquest projecte, durant el darrer semestre de 2017, els talents del BMG, TOU i IKS han tingut l'oportunitat de viatjar, reunir-se i treballar al costat dels seus companys col·laborant en els intercanvis de mobilitat que han ajudat a enfortir les relacions amb els socis i obtenir informació de valor que s'ha afegit per a la definició final dels programes.

En el 2018, H4DC entrarà a un nou capítol del desenvolupament del seu projecte i iniciarà la fase principal per definir el servei de suport de l'atleta desitjat. El Seminari Internacional sobre Dual Careers, organitzat per la AUAS el 20 de desembre, servirà com a punt de partida dels programes pilot de l'H4DC desenvolupats al llarg del 2017 i on es també es presentarà tot el projecte davant de professionals de referència en matèria de doble carrera d'arreu d'Europa. Després del seu llançament, els equips H4DC que s'han definit a cada un dels tres clubs i joves talent seleccionats, implementaran els programes amb la col·laboració de professionals clau en algunes àrees que els ajudaran en el bon seguiment i organització de les diferents activitats que allotjar-se. A finals d'any, totes aquestes dades recollides seran monitorades i avaluades per obtenir les primeres conclusions finals.
 

PROGRAMES D'INTERCANVI ENTRE CLUBS

Al llarg dels mesos de setembre i octubre, talents del Bm.Granollers, FENIX Toulouse i l'IK Sävehof han pogut visitar companys seus d'altres clubs per poder compartir experiències i conèixer de primera mà les diferents realitats que poden compartir amb els seus homònims estrangers.

Els participants van tenir l'oportunitat de conèixer els clubs i tot el que els envolta mitjançant visites i xerrades sobre els responsables dels clubs, jugadors professionals i responsables d'empreses privades on van tenir l'oportunitat d'explicar les seves visions sobre com compaginar una vida esportiva d'alt nivell amb una carrera professional. Els talents també van poder visitar diferents centres educatius de la zona i centres d'alt rendiment esportiu com el CAR Sant Cugat i el CREPS de Toulouse.

Fotografies dels intercanvis:

     - BM.Granollers visita IK Sävehof (+)
     - IK Sävehof visita FENIX Toulouse (+)
     - FENIX Toulouse visita BM.Granollers (+)
 
 
Talents del FENIX Toulouse i el BM.Granollers després del seu partit amistós a Granollers.
 
L'any vinent, altres talents dels clubs visitiaran els seus socis que aquest any no han visitat per seguir amb la segona ronda d'intercanvis entre clubs.

Llegeix la noticia relacionada amb els inercanvis aquí.
 

PROPERES ACTIVITATS

INTERNATIONAL SEMINAR ON DUAL CAREERS
"How can sports clubs support a talent's dual careers?"

Org: Amsterdam University of Applied Sciences

Loc: Faculty of Sports & Nutritiom Dr.Meurerlaan, Amsterdam

Més informació i agenda: descarrega aquí
 

TENIM INSTAGRAM!

H4DC obre la seva conta oficial a Instagram. Ara també podràs estar al día del desenvolupament del nostre projecte seguint el nostre usuari: 

@hanbdall4dualcareers
#H4DC #DualCareers
 
 
 
Copyright © 2017 Handball 4 Dual Careers, All rights reserved
Our mailing address is: h4dc@bmgranollers.cat

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


Handball for Dual Careers
Avinguda Fransesc Macià s/n
08402 - Granollers (Barcelona)
(+34) 938792862


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Handball 4 Dual Careers · Avinguda Francesc Macià s/n · Granollers, Catalunya 08402 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp