Copy
Erbjudanden och nyheter från Vitronic Kameraövervakning
View this email in your browser
Februari 2017 - Ny hemsida och nya produkter!
Säg hej till helt nya vitronic.se
Vi har just lanserat vår nybyggda hemsida. På vitronic.se hittar du alla våra produkter samt som kund har du fler funktioner kring support och beställningar. Ansök direkt om onlinekonto hos oss HÄR. Du som sedan tidigare har ett webkonto hos oss kommer snart få ett meddelande via e-post när ditt nya konto är aktiverat.  Välkommen in!
Vi säljer DAHUAS produkter!

Vi är mycket glada över att kunna välkomna Dahua Technologys produkter till vårt sortiment.
Dahua Technology är en av världens största tillverkare av produkter för kameraövervakning och är ledande när det kommer till teknisk utveckling inom samma område. Med Dahua Technology i vårt sortiment kan vi erbjuda ett ännu bredare utbud av produkter inom Analogt- IP- och inte minst HDCVI-baserade system.
 

DAHUA Produktnyheter - HD-CVI "FullHD" över befintlig koaxialkabel

Dahua CVI-kamera
Ersätt analoga kameror med högupplösta (FullHD) CVI-kameror. Bättre & Billigare!
Till produktsida!
DAHUA QUAD / Inspelningsenhet
Koppla in vad du vill! Analogt, CVI, IP, AHD eller TVI-kameror
Professionell servicemonitor

Professionell service/test-monitor fullmatad med användbara funktioner för den som installerar kameraövervakning. Fungerar för både analoga, IP- och CVI-kameror. Onvif-kompatibel och kan dessutom styra PTZ för ett flertal olika protokoll. 10 tim batteritid!

Till Produktsida!
Nya industrimonitorer!

Vi kan presentera en ny serie industrianpassade monitorer. På lager har vi nu monitorer från 27" till 43" och dessutom till mycket bra priser! Hög kontrast och ljusstyrka genererar detaljrika bilder. Dubbla loop-thru-videoingångar samt HDMI.

Till produktsida

Varför byta från analogt till HD-CVI?

CVI är intressant för dig som önskar en kamera för övervakning med bättre bildkvalitet och högre upplösning. Du har nu möjlighet att uppdatera befintliga analoga kameraövervakningssystem till Full HD-upplösning till en mycket låg kostnad. Den nya HDCVI-tekniken möjliggör kamerasystem med högupplöst video – Full HD – över koaxialkabel. Dessutom klarar videosignalen tre till fem gånger så långa kabellängder jämfört med analoga eller IP-baserade system: upp till 500 meter.

Med DAHUAS nya Tribrid och Pentabrid-enheter kan du stegvis gå över från de gamla analoga kamerorna till de nya högupplösta HD-CVI-kamerorna. 

Efterfrågan på kameror med bättre bildkvalitet och högre upplösning ökar ständigt. Men för dig som sitter med befintligt koaxialkablage så kan en uppdatering till exempelvis nätverksövervakning bli en kostsam historia, i och med att ny kabelstruktur måste installeras. Med HDCVI slipper du dra ny kabel, eller hantera krångliga IP-baserade nätverkssystem. Ett utmärkt alternativ för uppgradering till högupplöst kameraövervakning. 

Kontakta oss idag för information eller hur ni på bästa sätt kan gå över till FullHD-övervakning. Tel: 0490-375 90

Vi söker fler nöjda återförsäljare!
IP, ANALOGT, HDCVI, TVI, SDI…
Vi har erfarenhet av, och kan tillhandahålla, samtliga av de förekommande systemen på marknaden. Det gör att du som återförsäljare alltid kan erbjuda kompatibla produkter för uppgradering av befintliga system. Vi hjälper er att bygga flexibla system som alltid kan uppgraderas. 
Copyright © 2017 Vitronic / Swecona AB, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får våra utskick?
Du kan  uppdatera dina uppgifter or avregistrera dig från våra utskick

Email Marketing Powered by Mailchimp