Copy
De website van de Heemkundige Kring Zulte is vernieuwd!
Mail niet leesbaar?
Klik hier.

Beste Patricia

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat het belangrijk is dat de leden van de Heemkundige Kring van Zulte op de hoogte zijn van wat er gepubliceerd wordt op onze website. Niet alleen de leden krijgen deze brief, maar ook iedereen die zich vrijwillig aanmeldt via onze website.
Met deze maandelijkse nieuwsbrief zal ik alle artikels die in de voorbije maand aan de website toegevoegd zijn, aan jullie voorstellen. In alle stilte hoop ik dat die informatie jullie zal inspireren om zelf in de pen te kruipen en een artikel, een commentaar, een verslag of een verhaal door te sturen. Want de website kan en mag niet het werk zijn van een paar personen, iedereen krijgt ruimte om zijn bijdrage te leveren. Opmerkingen zijn welkom en meldingen van fouten worden op prijs gesteld, alles kan aangepast worden.
Onze website moet leven en dat kan alleen als er regelmatig nieuwe postings gedaan worden en daarvoor heb ik jullie hulp nodig!

Weetje

De rubriek actualiteit zal ik hier niet in detail behandelen.  Deze pagina bevat vooral links naar artikels uit kranten die in verband staan met de geschiedenis en/of heemkunde in Zulte, Olsene en Machelen. Deze artikels zijn automatisch chronologisch gerangschikt, waarbij de nieuwste berichten bovenaan staan. Rechtsonder vind je een ordening per categorie en ook een archief van al deze artikels.
 

Wat is er nieuw op onze site in maart 2017?

Door te klikken op de tekst of op het beeld, kom je op het voorgestelde artikel!
Voorstelling van en mogelijkheid tot inschrijven op het boek "Gaston Martens 1883-1967"
Waarom ligt Olsenebrug op grondgebied Oeselgem?
Het landbouwershuis in Olsene, vroeger en nu.
Copyright © 2017 Heemkunde Zulte

Wil je iets veranderen aan je profiel? Dat kan hier.
Wil je de maandelijkse nieuwsbrief niet meer te ontvangen, klik hier.

 Email Marketing Powered by Mailchimp