Copy

Editie 2017/1

Als u klikt op een afbeelding wordt u doorverwezen naar een webpagina

Kwaliteit sinds 1902!

Ripca is dé leverancier die al meer dan 100 jaar kabels van kwaliteit levert die o.a worden toegepast in bijvoorbeeld verschillende automerken als Ferrari en Fiat maar ook in vrachtauto's en schepen. Ripca richt zich op enerzijds de “After market” maar daarnaast ook op de nieuwbouw.

NIEUW Laskabel

Nieuw in ons kabel assortiment is de HO1N2-D Neopreen laskabel die vanwege zijn goede isolatie (neopreen) ook voor andere toepassingen wordt gebruikt. De diameters waarin deze verkrijgbaar is zijn 25, 35, 50, 70, 95mm2.

www.mta.com


MTA is leverancier van o.a. Ferrari F1

Vanaf het 4e kwartaal van 2016 is Ripca exclusief distributeur van MTA producten in de Benelux. Het Ripca team is na vele jaren trots dat wij deze status hebben ontvangen. Voor ons is het enorm prettig dat wij deze (hoge) kwaliteitsproducten in ons assortiment hebben. MTA producten worden o.a. bij de montage van merken als Iveco, Aston Martin, Ferrari, Ford, Tesla, Renault en Nissan gebruikt. 


 

www.samlex.com


Samlex power conversie producten

Ripca is al vele jaren exclusief distributeur van het gehele Samlex leveringsprogramma welke in vele toepassingen optimaal worden toegepast in Jachten, vrachtauto’s, ambulances, caravans etc. Ongekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

NIEUW! Samlex Ecologic batterij lader
Input Voltage   8-15Vdc
Output Voltage 10-15Vdc
Dimensions 190x150x62mm
Weight 1,0 Kgs
Output 30 Amps
Fuse Rating  n/a

NIEUW! Samlex omvormer 250 watt met USB-poort
Input Voltage 10,5 to 16,5 VDC
Output Voltage 230VAC +/-3% + USB 2.1 Amp.
Dimensions 235x113x46mm
Weight 0,89 Kgs
Output 250 Watts


www.delfingen.com


Kabelbescherming

Heeft u bescherming nodig van uw kabels, zowel mechanisch, temperatuur of het mooi afwerken van kabelbundels? Dan heeft Ripca voor u de juiste kabelprotectie! Vanaf medio oktober 2016 is Ripca dé Exclusieve importeur van Delfingen voor landen als de Benelux en Engeland. Delfingen is de eerste montage leverancier van vele vooraanstaande automobiel merken zoals Peugeot, Citroën, Renault, Nissan etc. Met andere woorden TOP kwaliteit nu te verkrijgen bij Ripca in Barneveld. Voor specifieke kabelprotectie bezoek onze website www.ripca.com.

Ripca is actief in o.a de volgende markten:

Bestel per mail

Ripca BV Nederland

Mercuriusweg 15
3771 NC Barneveld
The Netherlands

Ripca UK Ltd

12 High Street
Stanford le Hope
Essex SS 17 0EY
Copyright © 2017 Ripca B.V., All rights reserved.