Copy

Nieuwsbrief mei 2022

Beste lezer,

Hierbij vind je het laatste nieuws van Tritium Advies in deze gloednieuwe editie van onze nieuwsbrief. We stellen je hierin onder andere voor aan collega Saskia Buijs, onze waterbodemexpert. Daarbij lees je ook alles over onze verhuizing van Prinsenbeek naar ons duurzame onderkomen in Breda en over een mooi project voor gemeente Helmond. En wat doen wij met drones?

Namens team Tritium: veel leesplezier!

Even voorstellen:
waterbodemexpert Saskia Buijs

Duurzaam waterbeheer begint met inzicht in de hoeveelheid en de kwaliteit van baggerspecie. Bij Tritium Advies zagen we dat er een groeiende behoefte was aan advies over waterbodemonderzoek en ondersteuning van bijbehorende processen. We stellen je daarom graag voor aan deze dienst én de expert die het team Waterbodem bij ons leidt: Senior projectleider Saskia Buijs.
Even kennismaken »

Tritium Advies en TOP-Consultants vanaf
4 april samen in nieuw pand Breda

Nadat in september 2020 de samenwerking al was beklonken is er een nieuwe stap gezet: de twee organisaties gaan vanaf 4 april 2022 ook letterlijk samen werken vanuit de gloednieuwe vestiging in Breda. Het onderkomen geeft flink wat voordelen ten opzichte van het huidige pand, zo komt er meer plek voor (nieuwe) collega’s – waaronder die van TOP-Consultants – en is het een stuk duurzamer vormgegeven en gebouwd. Meer weten over het nieuwe pand?
Lees hier verder »

Gemeente Helmond kiest bij meerjarige uitbesteding bodemonderzoek voor Tritium Advies

Voor het uitvoeren van haar bodemonderzoeken voor aankomende jaren is de keuze van de gemeente Helmond gevallen op Tritium Advies. Het onderzoeks- en adviesbureau sloot met de gemeente een raamovereenkomst bodemonderzoeken af. Samen met drie andere partijen is Tritium Advies een van de partijen waarin de gemeente haar vertrouwen uitsprak. Wat de belangrijkste redenen waren én wat de opdracht inhoudt, lees je in dit artikel.
Lees er hier meer over »

Asbestinventarisatie met ondersteuning vanuit de lucht

We zijn natuurlijk experts in bodem, maar ook in de lucht dragen we ons steentje bij. Onlangs hebben onze DIA’s een asbestinventarisatie uitgevoerd in een woning in Arcen. Bijzonder aan deze inventarisatie was dat hierbij de DIA’s vanuit de lucht werden ondersteund door een collega, en tevens gecertificeerd dronepiloot, die met een drone het dak en de schoorsteen van de woning in beeld bracht.
 
Lees meer over deze dronevlucht »

Word jij onze collega?

Wij zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten en hebben meerdere mooie vacatures uitstaan. Je komt de vacatures regelmatig tegen op onze LinkedIn-pagina (zie eventueel de knop hieronder), maar vindt ze ook op onze 'Werken bij'-website. Ben jij of ken jij iemand die bij ons past? Laat het ons weten!
Bekijk de vacatures »
LinkedIn
YouTube
Email
Instagram
Facebook
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
 
                            
Tritium Advies | Adviseurs in bouwen milieu en veiligheid