Copy
View this email in your browser
Dragi colegi,
 
Îmi face plăcere să vă invit la A Doua Conferință de Pneumopatii Interstițiale Difuze, ce va avea loc în zilele de 23-24 iunie 2017 la Ramada Park, în nordul Bucureștiului.

Conferința este cel mai important eveniment din activitatea Grupului de Lucru pentru Pneumopatii Interstițiale Difuze și Sarcoidoză al SRP, concentrând cele mai noi progrese din domeniu și aducând laolaltă pe cei preocupați de acest domeniu dificil al pneumologiei.

Conferința vă propune un program științific variat, ce va include un atelier de imagistică, simpozioane pe cele mai noi subiecte din domeniu, prezentări de postere, discuții de cazuri clinice. Au confirmat participarea prof. Athol Wells - Brompton Hospital, Londra, Prof. Ulrich Costabel – Ruhrlandklinik Essen, Germania, Katerina Antoniou – Universitatea Heraklion, Creta, Martina Vasakova – Thomayer Hospital Praga, Republica Cehă, precum și cei mai relevanți leaderi de opinie români.

Sper ca nivelul științific ridicat și efervescența discuțiilor să vă facă sa percepeți conferința ca pe un eveniment plin de satisfacție, ca pe o ocazie de apropiere între cei cu aceleași preocupări și că va impulsiona înțelegerea acestui domeniu plin de provocări în interesul pacienților noștri.

Lăsați-vă molipsiți de atmosfera vibrantă și plină de energie a orașului, și bucurați-vă de apropierea relaxantă a parcului Herăstrău.
 
Vă aștept cu drag,
 
Irina Strâmbu
Coordonatorul Grupului de Lucru pentru Pneumopatii Interstițiale Difuze și Sarcoidoză al SRP
Președintele Conferinței

 
ÎNREGISTRARE
TAXE DE PARTICIPARE
  Până la 01.06.2017 După 01.06.2017
Medici rezidenți 100 RON 120 RON
Medici specialiști/primari 200 RON 250 RON
Seară festivă 130 RON 130 RON
CONTACT
e-mail: pid@eventsdesign.ro
tel: 0729 964 420
website: www.eventsdesign.ro/pid


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Events Design · Cluj Napoca, Str. Dorobanților nr 42 - 44 · Cluj-napoca 400001 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp