Copy
Nieuwsbrief - Uitgave 2 - 2019/2020
LIEVE LEERLINGEN EN OUDERS,

Hierbij sturen we jullie de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar met veel informatie over de komende maanden. Ook stellen we in deze nieuwsbrief Oscar aan jullie voor en vertellen we meer over de voorstellingen van de lesgroepen.
voorstellingen
Lees snel verder!  
DE GROEPEN
 
We hebben besloten om het schooljaar af te maken met vijf groepen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en op ervaring. Iedereen kan daardoor een leerzaam schooljaar hebben. We hebben wel moeten besluiten om wijzigingen door te voeren binnen het docententeam. Dit was nodig vanwege de groepsgrootte van de lesgroep tieners 1 en het vertrek van Cindy als vaste docent van Centrum voor Musical. Oscar vervangt haar.

 

We hebben samen moeten wennen aan de organisatorische wijzigingen en de daarop volgende docentenwisseling. Nu Oscar inmiddels een paar lessen gegeven heeft, zien we dat er weer heel veel goede energie in de groepen is, waarbij samen nagedacht wordt over wat ze neer willen gaan zetten. We zijn er trots op dat dat proces zo snel is gegaan. 

Onze docenten Babette, Lobke en Oscar hebben goed geluisterd naar de leerlingen en daarom aanpassingen gedaan aan de uitvoeringen die we in juni gepland hebben in Pand P. We werken nu met veel enthousiasme toe naar bijzondere voorstellingen.
EVEN VOORSTELLEN
 
Oscar de Boer
Mijn naam is Oscar de Boer. Ik ben veertig jaar oud en studeerde aan de Frank Sanders’ Akademie voor musical theater, in Amsterdam. Ik was te zien in verschillende musical & theaterproducties, richtte een eigen theatergroep op en was als docent/regisseur verbonden aan o.a. de Frank Sanders’ Akademie voor Musical Theater, Stichting-Theaterplan en de Amsterdam-Filmschool. Samen met mijn vrouw (Babbe) en twee kinderen (Java en Stach) woon ik in Eindhoven, in Woensel-Noord. Het theater is voor mij een magische plek. Een plek om verhalen te vertellen. Waar fantasie, als je heel hard werkt, heel even, werkelijkheid kan worden. Het is de plek waar ik me thuis voel, waar ik verliefd op ben. En die liefde wil ik graag delen. In de zaal, met een publiek. In de repetitie ruimte met de acteurs. En in het klaslokaal, met leerlingen.
 
THEMA's VOORSTELLINGEN

13 en 14 juni 2020 - Pand P
De kids mini en de kids zullen samen naar een voorstelling toewerken met als thema ‘Luchtkastelen’: Centrum voor Musical neemt je mee op reis langs de dromen van onze leerlingen. Gebruik jij je fantasie en droom je mee?
 
De beide tieners groepen zullen samen naar een voorstelling toewerken met als thema ‘Groeipijn’: Over opgroeien, vallen en opstaan. Over waar je van droomt, wie je bent en wie je graag zou willen zijn. Wat durf jij van jezelf te laten zien?
 
We zijn ontzettend trots op onze leerlingen dat ze samen met de docenten tot zulke mooie thema’s gekomen zijn!
 

4 en 5 juli 2020 - Parktheater 
De productiegroep speelt Honk! Jr, een musical met het thema anders zijnVanaf zijn eerste stappen in de grote wereld wordt Lelijk gepest met zijn uiterlijk. Hij snapt er zelf weinig van maar hij wordt door iedereen om hem heen gezien als de vreemde eend in de bijt. Door zijn reis leert Lelijk steeds meer over zichzelf en over wat schoonheid nou echt is.
Kaartverkoop
Ook dit jaar zijn toegangskaarten alleen on-line te koop. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de update van ons kaartverkoopsysteem. Wanneer we de kaartverkoop openstellen, melden we dit via een nieuwsbrief. Houd je mail dus goed in de gaten, want voor snelle beslissers hebben we een aanbieding!
BELANGRIJK: VRIJWILLIGERS

Wij zijn ontzettend blij met de vele vrijwilligers die zich aangemeld hebben om te helpen bij de voorbereiding en uitvoering van onze voorstellingen. 
 
Hulp achter de schermen
Alle voorstellingen worden zowel op zaterdag als zondag gespeeld. Elke leerling speelt zeker twee keer, maar wie weet loopt de kaartverkoop voor de voorstellingen in Pand P zo goed dat een voorstelling zelfs drie keer gespeeld kan worden! Op beide dagen helpen ouders mee achter de schermen. We hebben in november geïnventariseerd wie op welke dag wil komen helpen. Je weet nu op welke dag je bent ingeroosterd en voor welke dag je (en je familie natuurlijk) kaarten kunt bestellen. 

Teams kostuums, decor, rekwisieten en promotie
In grote lijnen is dit onze planning:
november 2019 - start teams kostuums, decor en rekwisieten productiegroep
november 2019 - inventariseren wie welke dag achter de schermen helpt
december 2019 - start kaartverkoop
januari 2020 - start teams promotie voorstellingen productie en lesgroepen
januari 2020 - start teams kostuums en rekwisieten lesgroepen
14 maart 2020 - NL Doet klusdag

Mocht je nog ergens bij willen helpen als vrijwilliger dan kan dat nog steeds! We zijn ontzettend blij met alle hulp die we krijgen. Lees verderop bij wie je je kunt aanmelden of stuur een e-mail naar info@centrumvoormusical.nl 
 
AANSPREEKPUNTEN

Zowel voor de beide voorstellingen van de lesgroepen in Pand P als voor de uitvoeringen Honk! hebben we per discipline een aanspreekpunt. Dat is de persoon die overlegt met de andere disciplines en met de docenten. Ook is het de taak van het aanspreekpunt om de taken te verdelen en om met ouders contact te zoeken als er materialen nodig zijn.
 
De aanspreekpunten voor Honk! zijn in november gestart, voor de voorstellingen in Pand P starten ze in januari. Wil je helpen dan kun je terecht bij een van onderstaande personen, maar een e-mail naar info@centrumvoormusical.nl kan ook.
 

Grime & haar voor alle voorstellingen
Marie-Claire Maas & Jeanine Oosterbosch

Kids + kids mini
Lieke Segers (kostuums & rekwisieten), Pim Peters (decor),

Tieners 1 + tieners 2
Marianne Damsteek & Irene Krugers (kostuums)

Productie
Beryl van der Heijden (kostuums), Hanneke de Louw & Wieteke Weemaes (rekwisieten), Robert Libregts (decor)

Aanspreekpunten zullen ook ouders mailen als er materialen nodig zijn.
 
KORT - KORT - KORT
We sluiten deze nieuwsbrief af met enkele korte medelingen

Afscheid Cindy
Begin november schreef Cindy "Met pijn in hart moet ik vertellen dat ik zal stoppen als docent bij Centrum voor Musical. Ik ben het nieuwe seizoen vol passie en energie ingegaan, maar ik heb helaas moeten constateren dat de agenda te vol loopt en niet meer in de juiste verhouding is met mijn privéleven. "
We vinden het vertrek van Cindy een verlies voor Centrum voor Musical en we willen Cindy vooral bedanken voor haar inzet voor onze groepen. Mede dankzij haar grote inzet staat Centrum voor Musical waar ze nu staat. We respecteren haar besluit en zijn blij dat er, met de hulp van Cindy, op korte termijn een goede nieuwe docent is gevonden.

 
Aanmeldformulier en betalingen
Volgens de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens) zijn wij verplicht schriftelijk toestemming te vragen voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon/dochter op diverse media. We hebben helaas nog niet van iedereen een formulier mogen ontvangen. Mocht dit voor uw kind het geval zijn, wilt u het formulier dan alsnog bij een van de docenten inleveren? Alvast bedankt!

Graag maken wij u erop attent dat volgens onze betalingscondities uiterlijk 31 december 40% van het lesgeld betaald dient te zijn. Met vragen over de factuur kunt u terecht op administratie@centrumvoormusical.nl 

 
 
 
Financiële steun voor ouders
Heeft u het op dit moment financieel niet zo breed, kijk dan eens op deze site:  https://samenvoorallekindereneindhoven.nl/pagina-formulier-ouder/
Wellicht biedt dit een kans om uw kind aan musical, voetbal, zwemmen, ... te laten deelnemen.

Ook Centrum voor Musical wil gezinnen die het niet zo breed hebben, de kans geven om onze voorstelling van de productiegroep te bezoeken.

Vind je dit ook belangrijk? Ga dan naar centrumvoormusical.nl/leergeld, daar kun je nu al kaarten kopen om te doneren!
 

Lees meer over de leergeld-actie in de volgende nieuwsbrief en houd je mailbox in de gaten voor de aankondiging van de kaartverkoop!
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Copyright © 2018 | Stichting Centrum voor Musical | Alle rechten voorbehouden.
www.centrumvoormusical.nl

Ons nieuwsbrief adres is:
info@centrumvoormusical.nl

Wijzigen hoe je dan e-mails ontvangt?
Pas je voorkeuren aan of meld je af.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum voor Musical · Jan van Eyckgracht 155 · Eindhoven, Nb 5645TG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp