Copy
Film om de hyppigste tegn på stroke
Onsdag den 18. september toner en lang række kendte personligheder frem på skærmen i en kampagnefilm, der lærer danskerne de hyppigste tegn på stroke. Filmen gentager kampagnens remse stræk, snak, smil på nye, overraskende måder med kendte og folkelige ansigter. Vi holder kortene tæt ind til kroppen indtil lancering - men du kan roligt glæde dig. Filmen bliver vist på Facebook og på TV2 i en kortere version.
Gratis materialer fra Red Hjernen

Du kan hjælpe med at lære danskerne de hyppigste tegn på stroke. Bestil foldere og plakater fra Red Hjernen til at sætte op i venteværelset eller andre steder, hvor der kommer mange mennesker. Materialerne er gratis og udsendes fra starten af september.

Bestil materialer
Hold dig orienteret før kampagnestart

Før kampagnenfilmen for Red Hjernen bliver vist på Facebook og TV, udsender vi en intern film, der giver dig som sundhedsprofessionel indsigt i kampagnen. Den interne film forklarer de budskaber, som kampagnen formidler og beskriver, hvordan du kan forberede dig bedst muligt. Filmen er rettet mod det sundhedsfaglige personale og andre aktører på området. Vi håber du vil dele den i dit sundhedsfaglige netværk. 

Personhistorier søges
Hvis du kender en, som kan være med til at sætte fokus på symptomerne ved stroke, hører vi gerne fra dig. Det må gerne være en fortælling om en person, som er kommet i hurtig behandling og i dag lever et godt liv, så fortællingen kan inspirere andre til at reagere hurtigt, hvis de oplever symptomer på stroke. Skriv til stroke@genoplivning.dk eller ring til projektmedarbejder Theresa Schaltz på 30 13 86 47.
Flere skal overleve stroke til et godt liv
I dag er stroke den 4. hyppigste dødsårsag og den mest almindelige årsag til, at voksne får et handicap i Danmark. Red Hjernen er et samarbejde mellem Dansk Råd for Genoplivning og TrygFonden, der arbejder for, at flere overlever stroke til et godt liv. Det kræver en længerevarende indsats, hvor mange aktører samarbejder om lære danskerne at reagere hurtigt ved symptomer på stroke og om at optimere behandling og pleje på området. Vi glæder os til at samarbejde med dig om dette vigtige mål.
Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning
Copyright © *2019* *Stroke*, All rights reserved.

Ved spørgsmål om strokeindsatsen, er du velkommen til at sende en mail til Dansk Råd for Genoplivning eller kontakte sekretariatsleder Lisbet Schønau på 23 25 86 47.

Du får denne mail, fordi du tidligere har vist interesse for strokeindsatsen. Send en mail hvis du kender flere, som skal modtage nyhedsbrevet eller ønsker at blive frameldt.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Råd for Genoplivning · Telegrafvej 5 · opgang 2, 3. sal · Ballerup 2750 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp