Copy
RedHjernen er et 5-årigt samarbejde mellem Dansk Råd for Genoplivning og TrygFonden.

Kampagnen skal få danskerne til at reagere hurtigt ved symptomer på stroke og samtidig forbedre den præhospitale praksis til at sikre hurtig erkendelse og behandling af borgere med stroke.
Læs mere på www.genoplivning.dk
RedHjernen-kampagne: Stræk, snak, smil

I 2018 har DRG samarbejdet med et reklamebureau om at udvikle en kampagne, som tager afsæt i en dansk FAST-remse:
 

Stræk. Hænger den ene arm?

Snak. Hænger ordene ikke sammen?

Smil. Hænger den ene side af ansigtet?

-

Ring 1-1-2. Et stroke er en begyndende skade på hjernen.

Kampagnelancering i sensommeren 2019

Kampagne er baseret på en intuitiv remse, som vil indgå i en kampagnefilm, kampagne på de sociale medier og evt. tv, online quiz, plakater, foldere, roll-ups. 

Målgruppen for kampagnen er alle danskere, da alle potentielt kan blive patient, vidne eller pårørende til en person, som rammes af stroke. Det er derfor vigtigt, at alle danskere kender de hyppigste symptomer på stroke, således at behandlingen iværksættes i tide. 

Ambassadører og casepersoner søges
Vil du være med til at forebygge og sætte fokus på symptomerne ved stroke og bidrage til, at flere overlever stroke til et godt liv? Så er det måske dig - eller en i din omgangskreds, som vi søger til at dele sin oplevelse med stroke på vores digitale platforme eller i kampagnefilmen. 

Hvis du har spørgsmål eller kender flere, som ønsker at blive holdt orienteret på området, er du velkommen til at skrive til stroke@genoplivning.dk
Styregruppe for Stroke-indsats

Styregruppen består af repræsentanter fra Dansk Strokecenter, Dansk Selskab for Apopleksi, Dansk Neurologisk Selskab, Dansk Selskab for Akutmedicin, de regionale akutberedskaber, TrygFonden samt Dansk Råd for Genoplivning.

Styregruppen står for faglig godkendelse af de budskaber, der kommunikeres og arbejder lige nu med at sætte mål for indsatsen, så resultaterne kan måles løbende.

Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning
Copyright © *2019* *Stroke*, All rights reserved.

Ved spørgsmål om stroke-indsatsen, er du velkommen til at sende en mail til Dansk Råd for Genoplivning eller kontakte sekretariatsleder Lisbet Schønau på 23 25 86 47.

Du får denne mail, fordi du tidligere har vist interesse for stroke-indsatsen. Send en mail hvis du kender flere, som skal modtage nyhedsbrevet eller ønsker at blive frameldt.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Råd for Genoplivning · Telegrafvej 5 · opgang 2, 3. sal · Ballerup 2750 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp