Copy
På onsdag den 18. september lancerer Dansk Råd for Genoplivning kampagnen Red Hjernen, der skal hjælpe danskerne til at lære tegnene på stroke (blødning eller blodprop i hjernen) og reagere hurtigt, hvis de oplever dem. 
Læs mere på www.genoplivning.dk/stroke
Se film om lanceringen af Red Hjernen

Vi kan forvente, at der bliver ekstra travlt i en periode, når patienterne kommer tidligere ind. Men det er nødvendigt for, at flere danskere kan få den bedste gavn af en hurtig vurdering og behandling af stroke. 

Professor og overlæge Christina Rostrup Kruuse fortæller om tankerne bag kampagnen i en kort film til sundhedsfaglige medarbejdere.
Bemærk, at filmen IKKE må deles bredt. Del den gerne med relevante sundhedsfaglige kontakter som forberedelse til den egentlige kampagne i næste uge.


Se filmen, så du kan forberede dig og støtte op om indsatsen og så du kan genkende remsen stræk-snak-smil..

Bestil materialer fra Red Hjernen
Du kan bestille gratis foldere og plakater fra Red Hjernen til at sætte op i venteværelset eller andre steder, hvor der kommer mange mennesker.
Bestil materialer
Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning
Copyright © *2019* *Stroke*, All rights reserved.

Ved spørgsmål om stroke-indsatsen, er du velkommen til at sende en mail til Dansk Råd for Genoplivning eller kontakte sekretariatsleder Lisbet Schønau på 23 25 86 47.

Du får denne mail, fordi du tidligere har vist interesse for stroke-indsatsen. Send en mail hvis du kender flere, som skal modtage nyhedsbrevet eller ønsker at blive frameldt.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Råd for Genoplivning · Telegrafvej 5 · opgang 2, 3. sal · Ballerup 2750 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp