Copy
In deze nieuwsbrief o.a.:
 • Dames Recreanten 5 neemt na heel veel volleybaljaren afscheid;
 • Kampioenen !!
 • Resultaat Rabo Clubkas Campagne
 • Ouders tegen kids JC1
 • Openstaande taken, o.a. oproep trainers !
 • Agenda voor de komende weken: ALV en Mixtoernooi
Lees snel verder ... lever je input voor de volgende Nieuwsbrief en ... laat ons weten wat we nog kunnen verbeteren aan deze nieuwe opzet. 
View this email in your browser

Nieuwsbrief WVC Volley

Juni 2017 - Seizoen 2016-2017- nr 5.

Inhoud
 • Voorwoord: Het seizoen zit er (bijna) op.
 • Agenda en acties
 • Van het Bestuur
 • Onze (bal)sponsoren
 • Kort Nieuws
 • Oproepen en … teams stellen zich voor.

Van de Voorzitter

En dan zit het er op. Nou ja, bijna dan. Ik vond het een heel bijzonder seizoen, waarin veel is gebeurd. Mooie momenten, maar ook droevige momenten. Tijdens de ALV van donderdag 6 juli zullen wij hier zeker bij stilstaan.

De laatste vergaderingen van het seizoen staan in teken van de ALV, maar ook van het volgende seizoen.  We sluiten het jaar naar tevredenheid af, maar wat gaat het nieuwe seizoen brengen? Vooral de invulling van trainers lijkt vooralsnog het grootste probleem te zijn. Ik hoop en verwacht dat er leden zijn die hun verantwoordelijkheid willen en durven nemen.  Volleyballen is niet consumeren, maar ook initiatief nemen en samen helpen de vereniging nog beter te maken.

Dat laatste vind ik een mooi bruggetje naar het recreantenmixtoernooi: Wat een opkomst en wat een enthousiasme, en wederom zeer goed georganiseerd (Ina en Nicolette e.a.), waarvoor mijn oprechte complimenten. Recreantenvolleybal leeft in Wierden en dat willen wij (als Bestuur) graag zo houden. 

Ook de beslissing om de regionale bekerfinales naar Wierden te halen, heeft nogal wat voeten in aarde gehad. Gelukkig is er een vrij vaste groep van vrijwilligers die deze dag tot een mooi succes heeft gemaakt.  Niet alleen is onze vereniging mooi op de kaart gezet en hebben wij er ook financieel nog iets aan over kunnen houden, maar we kunnen ook met trots melden dat er ook een beker in Wierden achter is gebleven.  Met mooi spel, goede punten en een enthousiaste ondersteuning van het talrijke publiek, hebben de Dames ‘de dubbel’ weten te behalen.  Heeft u het gemist, dan kunt u een heel leuk filmpje terugkijken via Regiofm.  Helaas is het de Heren niet gelukt om de titel te prolongeren.  Volgend jaar meer succes.

En over succes gesproken: een volleybalkamp met enthousiaste 82 kinderen?! De kampleiding draait er zijn hand niet voor om.  Mooi om te zien hoe ook hier de samenhang tussen jong en oud erg goed verloopt.  Dank aan allen die ook hier hun bijdrage in hebben geleverd en dank ook aan alle deelnemende kinderen die het kamp weer onvergetelijk hebben gemaakt.  

Er is nog veel meer te vermelden, maar laat ik het kort houden.  Komt er een vervolg op het kledingfonds? En wat brengt ons de bijeenkomst Besturen met een Visie? Ik vertel u er graag de volgende keer meer over.  Graag tot ziens op de ALV, 6 juli!

Arjan Wassink
Voorzitter

Agenda – Acties

Lees ook verderop in deze Nieuwsbrief meer over onze activiteiten. Kom en doe mee !!

Thuiswedstrijden in Sporthal ’n Dikken op vrijdagavond, om 19.30 uur en 21.15 uur. Soms ook op zaterdag diverse rondes (11.00 en 13.00 uur) en natuurlijk de CMV (mini)-rondes op zaterdag.

Agenda
Het beachtoernooi op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni moeten we helaas cancellen in verband met te weinig deelname. We gaan volgend jaar een nieuwe poging doen.

De Algemene Ledenvergadering (ALV) is op donderdag 6 juli. Meer informatie via mail en op onze website.
Een week na de ALV het jaarlijkse Mixtoernooi: donderdag 13 juli. Opgeven kan vanaf nu via onze website.

Taken
Er zijn weer een aantal taken waarvoor we op zijn naar leden/teams die dit willen oppakken:
- Trainers voor een aantal teams, o.a. D2, JA1, MB1,DR1 en DR6. 
- Adverteerders benaderen voor het volgende seizoen (incl. factuur). Teamtaak;
- Organiseren van een verloting (ongeveer 3x in het seizoen 17/18) tijdens thuiswedstrijd Dames 1. Teamtaak.
Laat het weten ! Aan de TC of ons secretariaat (secretariaat@wvcvolley.nl
Van het Bestuur

Het Bestuur vergadert regelmatig. Vaste agendapunten zijn de rondjes langs de sectoren. Wil jij iets bespreekbaar maken? Mail ons dan via secretariaat@wvcvolley.nl

Rabo Clubkas Campagne - opbrengst
Dit jaar heeft WVC Volley meegedaan aan de Rabo Clubkas Campagne. Door te stemmen op WVC Volley konden leden van Rabo NWT geld in het laatje brengen bij onze club. En dat is gebeurd ! Wij hebben EUR 746 opgehaald. Dank aan alle stemmers !!

Heldenboek Jumbo
Wij gaan meedoen aan het Heldenboek van Jumbo. We hopen jullie tijdens de ALV op 6 juli al meer te kunnen vertellen. 

Onze (bal)sponsoren

Balsponsoren

We blijven op zoek naar meer (bal)sponsoren. Weet jij een geïnteresseerd bedrijf? Arjan Wassink of Marcel Schutten (Sponsorcommissie) vertelt je er graag meer over. Zij nemen de contacten ook graag van jullie over. Dus .... neem met Arjan of Marcel contact op en zorg voor meer sponsorinkomsten voor onze club !

Welkom ook aan Dierenspeciaalzaak Te Morsche als nieuwe balsponsor voor het komende seizoen.


Het sponsorboek is helemaal vernieuwd. Deze is via onze website en/of hier te downloaden.
Kort Nieuws

WVC Volleykamp
Het zit er al weer op. 82 jeugdleden hebben weer een fantastisch kamp gehad in Ommen (25, 26 en 27 mei). Ook dit jaar was het WVC Volleykamp weer via Facebook en Instagram te volgen. De foto's kun je hier nog rustig bekijken.
      
Kampioenen !
Dit seizoen zijn 8 van onze teams kampioen geworden. MC1, CMV N5-1 en JB1 waren al kampioen. Sinds de laatste nieuwsbrief van maart zijn onderstaande teams aan het rijtje toegevoegd in volgorde van kampioenswedstrijden:
 • Dames 3 in de 2e klasse;
 • Heren 1 in de Promotieklasse;
 • CMV N5-1 in de Hoofdklasse;
 • Dames 1 in de 3e Divisie !!
 • Heren 2 in de 3e klasse;
En daarnaast heeft Dames 1 natuurlijk ook nog de 'dubbel' gepakt, door tijdens de bekerfinale-wedstrijden op 13 mei jl. Bekerkampioen te worden. Een topprestatie !!
Ons Heren 1 heeft die dag het zilver bemachtigd in de Regiobeker !

We hebben alle verhalen, foto's en filmpje verzameld op de Kampioenpagina !!
Felicitaties voor alle kampioenen !!

Wedstrijdverslagen, CMV
Heb je leuke wedstrijdverslagen? Wij plaatsen ze graag. Lees bijv. het verslag van CMV N4-2. Je kunt dit, in overleg met de ouders, ook in bijv. de Wiezer laten plaatsen.
Impressies van allerlei activiteiten plaatsen wij in een fotoalbum.

Ouders tegen kids JC1
Na een mooi, sportief en pittig volleybalseizoen voor de jongens en meisjes van JC1, hebben we als ouders onze kids uitgedaagd. Donderdagavond 11 mei mochten wij onze talenten laten zien. Het werd een gedreven en gepassioneerde wedstrijd van beide kanten. We hoeven natuurlijk niet te vermelden wie er gewonnen hebben 😎.
Het was een gave wedstrijd, waarin de ouders bovenverwachting presteerd​en (hahaha​ dat hadden ze niet verwacht 😂👍). JC1 wat hebben jullie een super leuk mixteam en hopelijk krijgen jullie aankomend jaar net zo'n leuk sportief team terug. Namens alle ouders van JC1 bedanken wij onze kinderen voor een mooi volleybal seizoen en een geslaagde afsluitingswedstrijd. Veel volleybal plezier gewenst volgend jaar en wij wensen iedereen een heerlijke zomervakantie toe. 
Ouders van JC1 (foto)
Oproepen - Teams stellen zich voor
 

Teams stellen zich voor – Dames  Recreanten 5

Een nieuwe rubriek: Teams stellen zich voor, waarin alle teams de kans krijgen om zichzelf, hun spelers/speelsters, hun trainer enz. voor te stellen.

Dames Recreanten 2 heeft zich de vorig keer voorgesteld en de handschoen doorgegeven aan een team dat ons gaat verlaten: Dames Recreanten 5, die na 40 jaren (!!) volleybal bij WVC Volley afscheid van ons hebben genomen.

Afscheid Dames 5 Recreanten
Het einde van een volleybal tijdperk voor Dames recreanten 5!!!!!!!
Dames 1, dames 2, dames 3, dames 4….. een mengelmoes van “zeer getalenteerde” tot minder ‘zeer getalenteerde’ volleyballers 😊  Wie had kunnen denken dat dit gemêleerde gezelschap ooit en méér dan hecht volley team zou worden. Het merendeel van de meiden zijn al meer dan 40 jaar lid WVC Volley. Eén ding konden we allemaal even goed en dat was FEEST VIEREN MET MEKAAR!!!!

Lees het hele verhaal verder op onze website: www.wvcvolley.nl/teams/dames-indelingen/DR5/ 

 
     

Volleybalvereniging WVC Volley

p/a Twijnspil 61, 7641 LJ Wierden

NL67RABO0368803422

Zie www.wvcvolley.nl onder Contact voor onze gegevens!

Secretaris: Lisan Lesscher

Voorzitter: Arjan Wassink

Vice Voorzitter: Roel Berends

Penningmeester: Robert-Jan van Dijk

 

Redactie Digitale Nieuwsbrief:

Jobke Rozema: redactie_wvcvolley@hotmail.com  

Peter Raben: Peter.raben@kpnmail.nl

Input voor de volgende Digitale Nieuwsbrief, graag vóór 10 september 2017.

Frequentie: 5 x per seizoen

Deze Nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door onze adverteerders.

 

     

SAVE THE DATE

Algemene Ledenvergadering op donderdag 6 juli,
20 uur Coopmanshuys.

Mixtoernooi op donderdag 13 juli, Sporthal 'n Dikken met introducées.
 

Volg ons op Twitter
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Copyright © 2017 WVC Volley, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp