Copy
In deze nieuwsbrief (nieuwe stijl) o.a.:
 • Voorstellen Dames Recreanten 2. En zij geven de 'pen' door aan Dames Recreanten 5, die na heel veel volleybaljaren gaan stoppen;
 • Het WVC Volleykamp, dit jaar te volgen via Facebook en Instagram;
 • Nominatie van Dames 1 en Heren 1 als Sportploeg 2016 van Wierden;
 • Korte terugblik op de Klankbordavond.
Lees snel verder ... lever je input voor de volgende Nieuwsbrief en ... laat ons weten wat we nog kunnen verbeteren aan deze nieuwe opzet. 
View this email in your browser

Nieuwsbrief WVC Volley

Maart 2017 - Seizoen 2016-2017- nr 4.

Inhoud
 • Voorwoord: Het Volleybalseizoen zit er al bijna op.
 • Agenda en acties
 • Van het Bestuur
 • Onze (bal)sponsoren
 • Kort Nieuws en Social Media
 • Oproepen en … teams stellen zich voor.

Voorwoord van de Voorzitter

Nog een paar weken, en dan zit het volleybalseizoen er al weer op.  Maar voor het Bestuur en de TC zijn dit juist de drukke weken: wat moet er nu allemaal worden geregeld om in augustus en september weer volop te kunnen volleyballen?
Maar goed, we zijn er nog niet, er staan nog een paar leuke activiteiten op de planning: Super Saturday, de feestavond en huldiging van de kampioenen. Een bijzonder afscheid zal er ook zijn: Ons Dames Recreanten 5 team stopt er mee. Deze dames staan al ruim 40 jaar (samen) op het volleybalveld. Het is een mooi, leuk en hecht team, die de laatste tien(?) jaar in de recreantencompetitie zijn gaan spelen.  Nu komt er een einde aan en wij willen dit niet onopgemerkt laten. Want naast het volleybalspel hebben deze dames zich ook regelmatig verdienstelijk gemaakt voor onze vereniging.  Daar mogen wij best trots op zijn.  Ik wil iedereen uitnodigen om op donderdag 20 april de dames aan te komen moedigen om 19.00uur en om 19.40uur in sporthal De Schelfhorst in Almelo.

Voor een aantal teams zijn de komende weken extra spannend omdat er nog wordt gestreden om de bovenste plekken. Ook zijn Dames 1 en Heren 1 nog volop in de race voor de bekerfinale.  Kortom: mooie en spannende wedstrijden in de sporthal zullen zeker nog volgen en het zou leuk zijn om deze, maar ook andere, teams te voorzien van de nodige support.

Support is echter noodzakelijk op vele fronten.  Er moet dringend op zoek gegaan worden (door ons allen?) naar nieuwe sponsoren.  We zijn een vereniging waarbij wij gelukkig vele vrijwilligers hebben die de kosten laag kunnen houden, maar ook wij ontkomen er niet aan om (steeds) iets meer te betalen. Dat geldt zowel voor afdrachten aan Nevobo en SAWE, maar zeker ook voor trainers.  Als er iets uit de klankbordbijeenkomst is gekomen, dan is het wel de kwaliteit en kwantiteit van ons trainersgilde.  Er is behoefte aan meer en betere trainers.  Die hebben wij zelf ook wel in huis, maar niet alles wordt of kan nog worden ingevuld op vrijwillige basis.  Het zoeken naar sponsoren en sponsormogelijkheden om onze lasten binnen de perken te houden, wordt dan ook meer en meer noodzakelijk.

Een heel klein deel van de jaarlijkse onkosten wordt ook besteed aan de kampioenen.  In de vorige nieuwsbrief kon ik al vermelden dat er twee kampioenen (MC1 en CMV Nivo 5-1) bij WVC waren.  Daar is sinds afgelopen weekend weer een kampioen bijgekomen: Jongens (mix) B1.  In de eerste seizoenshelft was het team van Salvora nog iets te sterk, maar het tweede deel van de competitie zijn alle wedstrijden dik(verdiend) gewonnen met 4-0, met gevolg een zeer vroeg kampioenschap: Jongens en Meiden van JB1, coach Henk en trainer Arnold: van harte gefeliciteerd!!

Rest mij jullie nog een goed einde van het seizoen te wensen en graag tot ziens langs het volleybalveld.
 

Sportieve groet,

Arjan Wassink
Voorzitter

Agenda – Acties

Lees ook verderop in deze Nieuwsbrief meer over onze activiteiten. Kom en doe mee !!

Thuiswedstrijden in Sporthal ’n Dikken op vrijdagavond, om 19.30 uur en 21.15 uur. Soms ook op zaterdag diverse rondes (11.00 en 13.00 uur) en natuurlijk de CMV (mini)-rondes op zaterdag.
De (voorlopige) trainingstijden voor het seizoen 2016-2017 staan hier.

Verkoopactie snert en rookworsten
De verkoop van snert en rookworsten wordt elk jaar beter ! De organisatie loopt gesmeerd, met dank aan Dames Recreanten 1 en 2 en de opbrengst stijgt.

Dit jaar zijn er maar liefst 949 rookworsten en 1.125 kg snert verkocht. De opbrengst voor onze club is dan ook hoger dan vorig jaar en bedraagt ongeveer EUR 2.300 !! Dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingespannen !!
 
Op onze website foto’s, ook van de winnaars van de verkoopactie: Thomas, Maud, Merle, Rutger en Benthe : www.wvcvolley.nl/acties-evenementen/verkoopactie/
Van het Bestuur

Op 18 januari en 28 februari waren de eerste Bestuursvergaderingen van 2017. Er waren voldoende onderwerpen, maar wil jij iets aan de orde stellen? Mail ons dan via secretariaat@wvcvolley.nl

Klankbordavond
Op 1 februari jl. hebben we de eerste Klankbordavond georganiseerd. Je hebt inmiddels een aparte email met de samenvatting van deze avond ontvangen, maar deze is ook te vinden via onze website.
 

Onze (bal)sponsoren

Rectificatie – Denissen Juwelier

Door een vergissing is de advertentie van Denissen Juwelier weggevallen. Onze excuses hiervoor! Dank als trouwe sponsor:Balsponsoren
We kunnen (weer) een nieuwe balsponsor melden: Ter Braak Makelaardij.
Welkom ! We blijven op zoek naar meer (bal)sponsoren. Weet jij een geïnteresseerd bedrijf? Arjan Wassink of Marcel Schutten (Sponsorcommissie) vertelt je er graag meer over.
Kort Nieuws - Social Media

WVC Volleykamp
De organisatie van het WVC Volleykamp is al weer bij elkaar geweest. Zij hebben er zin in en gaan met bijna 80 jeugdleden weer naar Ommen, van 25 t/m 27 mei. Zet in je agenda dat ze donderdagmorgen 25 mei (Hemelvaartdag) rond 8 uur vertrekken en kom ze uitzwaaien!
Dit jaar is het WVC Volleykamp via Facebook en Instagram te volgen.

Heren Recreanten 2 heeft een statushouder in hun midden
In november 2016 zijn zij benaderd of statushouder Dawit Gulbet een keer mocht komen kijken en meetrainen. Dat heeft er toe geleid dat Dawit nu als vast teamlid met veel plezier meespeelt. Meer over dit team en Dawit lees je hier.
      
Dames 1 en Heren 1 genomineerd
In 2016 zijn onze beide eerste teams genomineerd als Sportploeg van de Gemeente Wierden. De uitreiking was op 9 maart. Helaas ging deze prijs aan onze teams voorbij. Volgend jaar meer geluk? Beide teams gaan in ieder geval de voorwaarden voor deze prijs in 2017 waarmaken !

Jongens B1 Kampioen
Op zaterdag 11 maart is JB1, na een mooie 0-4 overwinning op Ledo Kampioen geworden in de 2e helft van het seizoen. Zij zijn het 3e team van WVC Volley dat dit seizoen kampioen is. Er volgen er (vast) nog meer ;-) De foto's van het team en hun kampioenswedstrijd.

Wedstrijdverslagen, CMV
Heb je leuke wedstrijdverslagen? Wij plaatsen ze graag. Lees bijv. het verslag van CMV N4-2. Je kunt dit, in overleg met de ouders, ook in bijv. de Wiezer laten plaatsen.
Impressies van allerlei activiteiten plaatsen wij in een fotoalbum.
Oproepen - Teams stellen zich voor
 

Teams stellen zich voor – Dames  Recreanten 2

Een nieuwe rubriek: Teams stellen zich voor, waarin alle teams de kans krijgen om zichzelf, hun spelers/speelsters, hun trainer enz. voor te stellen.

Dames Recreanten 2 heeft dit keer de handschoen opgepakt.

Even voorstellen: “de wifi’s van Arjan”
W
ist u dat…
 • Wij onze doelstelling tot kampioenschap in de competitie helaas niet behaald hebben?
 • Wij daarna met ons gehele team zijn overgestapt naar de dames recreanten?
 • Wij de afgelopen drie jaar al twee keer kampioen zijn geworden?
 • Er nog veel meer Wist u datjes na te lezen zijn?
Zij geven de handschoen door aan Dames Recreanten 5, die na vele jaren volleybal bij WVC Volley afscheid van ons gaan nemen.
 
     

Volleybalvereniging WVC Volley

p/a Twijnspil 61, 7641 LJ Wierden

NL67RABO0368803422

Zie www.wvcvolley.nl onder Contact voor onze gegevens!

Secretaris: Lisan Lesscher

Voorzitter: Arjan Wassink

Vice Voorzitter: Roel Berends

Penningmeester: Robert-Jan van Dijk

 

Redactie Digitale Nieuwsbrief:

Jobke Rozema: redactie_wvcvolley@hotmail.com  

Peter Raben: Peter.raben@kpnmail.nl

Input voor de volgende Digitale Nieuwsbrief, graag vóór 10 juni 2017.

Frequentie: 5 x per seizoen

Deze Nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door onze adverteerders.

 

     

SAVE THE DATE

Super Saturday op 15 april in Sporthal ’n Dikken;

Eindfeest op zaterdag 22 april in Sporthal ’n Dikken;

Mixtoernooi Recreanten op 9 mei in Het Noordbroek.

Volleybalkamp op 25, 26 en 27 mei.

Volg ons op Twitter
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Copyright © 2017 WVC Volley, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp