Copy
Kære Alle

Vi har helt ekstraordinært fået fingrene i nogle kits, altså stofpakker med Månedens Block (BOM) i Tula Pink stoffer. Pakken indeholder mønster, vejledning samt stof til en stor maskinsyet quilt. Quilten er designet af Jaybird Quilts og er meget smuk. (Den minder lidt om Gravity Quilten.) En stor 12-takket kulørt stjerne.
 
Pakken indeholder stof til et stort tæppe, der måler 246 x 244 cm. Stofferne er fra Tula Pinks nye stofkollektion, der hedder True Colors.

Skabelonerne i mønstret er trykt i fuld størrelse, men det er en stor fordel, hvis du har linealerne Super Sidekick og Hex N More (men det er ikke en nødvendighed). Det er en Queen size quilt, der er i pakken, men ønsker du den større, så skal der mere bundstof til, og du kan nemt ændre den til King size. 

Pakkerne kommer hver 3. måned og vil køre over 9 - 10 måneder. Den første pakke kommer i slutningen af januar 2021. De tre pakker koster 1.100 kr. pr. stk. puls evt. forsendelse.

Dette dækker over 18,5 meter Tula Pink stof 2,3 meter ensfarvet, samt mønsterhæfte med vejledning på engelsk. Her er stof til hele forsiden samt lukkekant. Pakken indeholder ikke stof til bagsiden.

Der betales for quilten af tre gange. Første del ved tilmelding og 2. og 3. del når du modtager disse stofpakker. Man binder sig for alle tre pakker. Dvs. 3.300 kr.
Som en ekstra bonus vil du blive inviteret til en intro aften
tirsdag den 12. januar 2021 med Lotte Watson.

Lotte vil guide dig i brugen af linealerne og få dig godt i gang.
TILMELD dig denne fantastiske Nebula BOM 2021 i butikken eller på mail kursus@speichdesign.dk senest den 1. december 2020.
Hold afstand til hinanden - det gør vi her i butikken.
Pas godt på dig selv!!!
Mange hilsner fra os alle i butikken.

På gensyn 
Lene & Bente

 
OBS. Butikken ligger meget tæt på S-tog stationen Værløse. Flere muligheder for parkering, hvis du kommer i bil. F.eks. er der mange parkeringspladser i p-klæderen under Kvickly. Kør så tæt på udkørslen som muligt. Ta' trappen eller elevatoren op vi ligger rundt om hjørnet efter Synoptik.
HUSK, du kan handle i webshoppen, når det passer dig. http://speichdesign.dk/webshop/
Speich Design, Bymidten 82, 3500 Værløse, +45 45933131

Vil du ændre din tilmelding?
Her kan du opdatere dine preferencer eller framelde vores nyhedsbrev.