Copy
View this email in your browser

OYA YOGA e-zine

Oktober 2018

Verbeter je weerstand


Om mij heen zie ik steeds meer loopneuzen. Ik hoor gesnotter en gekuch. Ik zie waterige oogjes. De herfst heeft zijn intrede gedaan en zo te zien heeft hij meteen een verkoudheidsvirus met zich mee genomen. Daarom in deze e-zin tips om te je weerstand te verbeteren. En mocht de verkoudheid je al te pakken hebben: de tips helpen ook om de symptomen wat te verzachten.


Verbeter je weerstand met je handen


In de Oosterse wereld bestaat er 'yoga voor je handen': handmudra's. Dit zijn handgebaren of -houdingen die al duizenden jaren worden gebruikt om onder andere lichamelijke gezondheid en bepaalde vaardigheden te bevorderen.

Prana Mudra
Deze handmudra  versterkt het imuumsyteem en vergroot je levenskracht. En hij ondersteunt het zelfhelende vermogen van je lichaam. Multi-inzetbaar dus!

Ga comfortabel zitten, zodat je handen op hun rug kunnen rusten op je bovenbenen. De mudra vorm je met beide handen. Je legt het topje van je duim over de nagels van je pink en ringvinger. Je wijs- en middelvinger strek je uit. Blijf zo 5 à 10 minuten zitten. 

Yoga 

Voor een betere weerstand

Door yoga te doen, werk je altijd aan een betere weerstand. Deze reeks helpt je extra en is een weldaad bij verkoudheid.

                      Ga naar de yogaposes


Recept

Verse gemberthee

Thee van gemberwortel, citroen en honing. Een gouden trio! Deze thee verzacht je keelpijn, warmt je op en heeft een helende werking bovendien.   

Ga naar het recept

NIEUW * NIEUW * NIEUW
Nu ook op iedere dinsdagavond yoga. 
19.45 - 20.45 uur
Veemarkt 200b
Meer info
Copyright © 2018, OYA YOGA All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp