Copy
View this email in your browser

OYA YOGA e-zine

Maart 2021

Balans

'Zorg ervoor dat je in balans blijft', zei laatst iemand tegen me.  'Door corona werken steeds meer mensen thuis en verdwijnt de balans tussen werk en privé', las ik van de week. 

In balans blijven. De balans bewaren. Hoe doe je dat dan? 

Ik probeer in balans te blijven door iedere dag op de één of andere manier heel bewust een moment voor mezelf te nemen. De dag beginnen met yoga, meditatie en/ of een korte wandeling, bijvoorbeeld.  Een uurtje wegkruipen in het hoekje van de bank met een lekker boek en kop thee. Of ik sluit mijn werkdag af met een yoga nidra. Het maakt eigenlijk niet uit wat ik doe, als ik het maar helemaal voor mezelf doe en met al mijn aandacht. Da's alvast 1 tip voor meer balans in je leven. 

Verder vind je in deze e-zine over balans ook een mudra en yoga voor meer stabiliteit en 6 andere tips om in evenwicht te blijven. 

Blijf in balans!
Use your own custom HTML

Mudra voor meer stabiliteit

Balans in je handen
 
In de Oosterse wereld bestaat er 'yoga voor je handen': handmudra's. Dit zijn handgebaren of -houdingen die al duizenden jaren worden gebruikt om onder andere lichamelijke gezondheid en bepaalde vaardigheden te bevorderen.

Prithivi mudra
Deze mudra verstrekt het gevoel van stabiliteit en helpt je op je gemak mee te bewegen met alle mogelijke veranderingen. Zo blijf je in je balans. 
 
Zo maak je de mudra
Ga lekker zitten, op een meditatiekussen of stoel. Draai de handpalmen omhoog en houd het topje van je duim en ringvinger lichtjes tegen elkaar aan. Doe dit met beide handen. Leg je handen op je benen en blijf zo 5 tot 15 minuten zitten.

Yoga 

 In balans met yoga

Yoga betekent balans. Balans tussen lichaam en geest. Zo voelt het voor mij ook: alsof ik weer 1 geheel ben. Helemaal in balans. Ook zin in yoga?
Dit is een fijne yogales.


Tips

Voor meer balans

Heb je het gevoel dat je uit evenwicht bent? Of merk je dat bij jou de balans tussen werk en privé inderdaad vervaagt? Vind je balans weer terug met deze 
6 eenvoudige tips.

KOM IN BALANS MET EEN WEKELIJKSE YOGALES
Balans is ook het thema van de yogalessen in de maand maart. Met balansoefeningen en oefeningen waarbij je voelt dat je stevig op 2 benen staat, vind je je evenwicht weer terug.
Je bent van harte welkom op woensdagavond en op zaterdagochtend.
Klik hier voor meer info.
KOM IN BALANS MET EEN WORKSHOP
Energie. Soms heb je er teveel van. Soms te weinig. Breng je energie weer in balans met de workshop energie op zondag 25 april 2021
Lees er meer over.
Copyright © 2021, OYA YOGA All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp