Copy
Newsletter 2 - Els Cargols de les Gavarres
Març de 2017
No veus bé el Newsletter? 
Mira'l al navegador d'internetÍNDEX

1 - Notícies
2 - Sortides realitzades
3 - Properes sortides
4 - Ho saps?

1 - NOTÍCIES

Concurs "Logo dels Cargols"

Tal i com es va dir al passat Newsletter, per tal de identificar-nos més fàcilment, s'ha decidit fer un "segon logo" dels Cargols, més minimalista i que amb el qual se’ns pugui identificar més fàcilment.

A continuació us presentem els logos que ens heu anat enviant aquests dies:
Podeu votar el vostre logo preferit al següent enllaç.

Molta sort als artistes!
2 - SORTIDES REALITZADES

Aquest mes de març hem fet varies sortides que cal remarcar. A continuació, us en deixem un petit recull:

04/03/17 - Volcà de la Crosa
Els Cargols vam organitzar una sortida suau, per anar fent cames de cares a la propera sortida d'Olot. Tot i que no vam tenir massa afluència de cargols, vam anar fins al Volcà de la Crosa a Sant Dalmai.
Tot i que ens vam mullar una mica i que vam pedalar amb molt de fang, va ser una sortida molt divertida on alguns de nosaltres vam descobrir nous paratges.
12/03/17 - Santa Bàrbara
Els Cargols vam tornar a sortir de les nostres estimades Gavarres per anar a pujar a Santa Bàrbara a sobre d'Anglès (La Selva). Alguns cargols van sortir de Cassà i ens vam trobar tots a Girona on vam sortir pel carril bici direcció Olot.
18/03/17 - Olot
Una de les sortides típiques que fem anualment... Sortida amb bici per el carrilet bici fins a Olot! Alguns sortint des de Cassà, altres de Girona, altres arribant fins on es va poder, altres fent la ruta sencera... Però el que conta és que varem poder gaudir d'una jornada amb una molt bona part de la nostra colla! Una sortida amb molt bona companyia sempre és benvinguda!
26/03/17 - Sortint després d'uns dies de pluja
Degut a la pluja del dissabte, es va procedir a sortir el diumenge, on hi varen haber diferents rutes. Per una part, uns varen sortir fins al Puig d'Arques, d'altres varen estrenar bicicleta de carretera i també es va anar a fer ruta per els voltants de Montnegre i el Celrè.
31/03/17 - En David torna a agafar la bicicleta!
El Cargol David juntament amb el Cargol Àngel, varen sortir el divendres a la tarda per els voltants de Cassà. Tot i fer varis mesos que en David no agafava la bicicleta, va aguantar com un campió per els indrets on el va fer passar l'Àngel. Al final, un bon refrigeri per recuperar forces!
3 - PROPERES SORTIDES

Calendari de properes sortides 2017

22 d'abril: El Subirà
Organitzador: Jordi Masó
Nivell: Alt
Descripció: Sortida per els voltants de Santa Coloma de Farners, ruta per acabar de determinar segons temps i ganes de pedalar. Lloc per anar a esmorzar per determinar.

29, 30 d'abril i 1 de maig: Girona MTB Challenge
Nivell: Molt alt
Descripció: Cursa consistent en 3 etapes de 55, 80 i 55 Kms. Els Cargols Aleix Massachs i Àngel Mestres hi participaran. Molta sort!

14 de maig: Castanyer d'en Cuc
Organitzador: Josep Massachs
Nivell: Alt
Descripció: Sortida fins al Castanyer d'en Cuc, un arbre que es necessiten vàries persones per rodejar-lo. Lloc per anar a esmorzar per determinar.

17-18 de juny: Port de la Selva
Organitzador: Xevi Urda
Nivell: Alt
Descripció: Sortida anual per els voltants del Cap de Creus, en la qual en Xevi ens acull a casa seu per passar-hi la jornada i el nostre xef oficial, en Valentí, ens sol deleitar amb algun dels seus plats.

8 de juny: Sant Feliu
Organitzador: Ricard
Nivell: Baix
Descripció: Sortida per el carril bici fins a Sant Feliu, amb bany inclòs per qui vulgui. Esmorzar a la tornada a determinar.

5 d'agost: Piscina
Organitzador: Joan Rabassedas
Nivell: Baix / Mig
Descripció: Sortida anual per els voltants de Cassà amb un bon bany a l'arribada a la piscina d'en Joan Rabassedas, amb un bon àpat i begudes diverses per recuperar forces.

24 de setembre: Santa Tecla / Oncolliga
Organitzadors: Tots
Nivell: Baix
Descripció: Pedalada popular amb la col·laboració de l'ajuntament de Cassà i la Fundació Oncolliga. A determinar si aquest any es farà junt o per separat tal i com es va parlar.

7 d'octubre: Monells
Organitzador: Joan Poaté
Nivell: Alt
Descripció: Sortida per les Gavarres amb arribada a Monells, on ens esperarà un bon porquet a la brasa per esmorzar.

28 d'octubre: Fitor
Organitzador: Jordi Xirgu
Nivell: Alt
Descripció: Sortida per les Gavarres fins a arribar a Fitor i el Puig Cargol, amb esmorzar a Can Tià de Calonge.

11 - 18 de Novembre: Senglanada
Organitzador: Valentí
Nivell: Mig
Descripció: Sortida per les Gavarres en la qual ens deixen una casa per passar-hi el dia i menjar un bon estufat de senglar, fet per el nostre xef Valentí.

16 de desembre: Rocacorba
Organitzador: Xevi Urda
Nivell: Mig / Alt
Descripció: Sortida anual fins arribar a fer el cim de Rocacorba sortint des de Can Joan d'Adri amb esmorzar allà mateix.


Sortides amb dates a determinar:

Finals d'agost / principis de setembre: Sortida de 2 dies
Organitzador: A determinar
Nivell: Alt
Descripció: Sortida que calgui 2 dies en fer-se, quedant-nos a dormir a algun lloc per passar tot el cap de setmana pedalant. S'accepten propostes de rutes per fer.

Estiu: Nocturna
Organitzador: A determinar
Nivell: Baix
Descripció: Sortida a la llum de la lluna, en la qual acabem sopant tots junts abans i després de pedalar. 

Entre setmana: Ruta per estirar cames
Organitzador: A determinar
Nivell: Baix
Descripció: Sortides curtes entre setmana, a mitja tarda, d'una horeta o dos com a molt, per anar agafant cames per les sortides dels caps de setmana.
4 - HO SAPS?

Al final de cada Newsletter, us deixarem amb alguna una petita dada per conèixer millor el nostre entorn. Si voleu, ens podeu enviar alguna curiositat de les Gavarres, dels indrets del voltant, o sobre el món de la bicicleta al nostre correu.

El pic més alt

Tot i que molta gent creu que el pic més alt de les Gavarres és el Puig d'Arques, amb 525m d'alçada, en realitat, el pic més alt és el Puig de la Gavarra, amb 537m d'alçada.

Sant Cebrià de Lledó o Els Metges?

D'aquest petit indret, denominat Sant Cebrià de Lledó, tothom en diu Els Metges, però, perquè? Doncs perquè a l'església que hi ha es veneraven els Sants metges Cosme i Damià
Pàgina de Facebook
Blog dels Cargols
Email
2017 Els Cargols de les Gavarres

Vols canviar les teves preferències al rebre els Newsletter?
Pots actualitzar les teves dades o donar-te de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp