Copy

Beste <<First Name>>,

Leuk dat je deze nieuwsbrief leest. We houden je graag op de hoogte van nieuws en weetjes op het gebied van breincommunicatie. Meer weten? Kijk dan op onze website

Vijf tips voor een hoge opkomst bij bijeenkomsten! 

Wat kan breincommunicatie nu voor jouw organisatie betekenen? In deze nieuwste aflevering van Nieuwe Wending TV geven we vijf tips hoe je kunt zorgen voor een hoge opkomst bij bijeenkomsten. 
Gewoontes doorbreken: het ís mogelijk 
Mijn clubje komt al jaren elke maandagavond bij elkaar in een zaaltje ergens in mijn stad. Voor iedereen goed bereikbaar, gratis parkeren, lekkere koffie. Onlangs heeft het bestuur besloten dat we eenmaal per maand op een andere locatie vergaderen. Gewoon, omdat dat leuk is, een beetje afwisseling kan geen kwaad toch? Ik schoot direct in de weerstand, en vroeg me af waarom.
Creëren van de juiste verwachtingen 
Hoe zorg je ervoor, dat verwachtingen van patiënten zoveel mogelijk aansluiten bij de realiteit van een eerste consult bij een specialist in het ziekenhuis? Er blijkt nauwelijks onderzoek naar gedaan te zijn. Komend najaar starten we daarom ons eigen onderzoek. 
We hebben iets voor je! 

Verandering is eng. Mensen zijn gewoontedieren en als een bekend patroon doorbroken wordt vindt men dat vaak vervelend. Zet de koffieautomaat op het werk ergens anders neer en mensen zijn van slag. Veranderingen roepen vaak weerstand op. Op Nieuwe Wending TV zijn we ingegaan op de verschillende typen weerstand en hoe je hier mee om kunt gaan. In dit whitepaper leer je zeven technieken om weerstand te overwinnen.

 
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden door Oosterbreedte of Nabije Oosten. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven. 

Copyright Nieuwe Wending© 2019 , All rights reserved. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nieuwe Wending · Keulenstraat 12 · Deventer, Overijssel 7418ET · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp