Copy

Beste <<First Name>>,

Leuk dat je deze nieuwsbrief leest. We houden je graag op de hoogte van nieuws en weetjes op het gebied van breincommunicatie. Meer weten? Kijk dan op onze website

Weerstand omzetten in beweging. Zo doe je dat! 

Wat kan breincommunicatie nu voor jouw organisatie betekenen? We delen regelmatig handige breincommunicatietips met je via Nieuwe Wending TV. In de eerste aflevering besteedden we aandacht aan weerstand: hoe herken je verschillende vormen van weerstand? En wat kun je doen om iedereen wél mee te krijgen?

Omdat het onderwerp te groot is voor 1 aflevering, hebben we er een serie van drie van gemaakt waarbij we in iedere aflevering één vorm van weerstand centraal zetten. Bekijk hier afleveringen 2 en 3 over scepticisme en inertia. 
We hebben een winnaar!
 
GGNet uit Warnsveld heeft de gratis kennissessie gewonnen! Uit de inzendingen hebben we hen gekozen. Zij waren het meest overtuigend in hun motivatie. In september leren we het communicatieteam over hoe zij collega's in beweging krijgen tijdens een verandering. Wil jij ook zo'n sessie organiseren voor jouw team? 

Bel Yvette of Tom op 0570 23 43 99
Je brein heeft een bloedhekel aan verliezen 

Verlies-aversie is een krachtige techniek. Helpt dit ook bij het volhouden van goede voornemens? Tom wil graag afvallen en gaat het experiment aan. Benieuwd of hij zijn doel haalt? Je leest het hier!  
Beïnvloedingstechnieken in maatschappelijke vraagstukken 

We herkennen het allemaal. Je staat op het punt om een hotel te boeken en je leest ‘nog 1 kamer beschikbaar’. Veel vakantie-websites zitten boordevol beïnvloedingsprincipes. Hoe kunnen we dit inzetten bij maatschappelijke vraagstukken? Maar ook: hoe ethisch is dit eigenlijk? Dat lees je in deze blog
Nieuwe kennis in 4 minuten!

Herken je dit? Je komt iemand tegen, leert zijn of haar naam en 10 minuten later ben je die weer vergeten. Juist die tien minuten zijn cruciaal voor het onthouden van nieuwe informatie. Neuropsycholoog Samarth Varma laat in zijn promotieonderzoek zien dat de reden waaróm die tien minuten zo van belang zijn, anders is dan altijd werd gedacht. 
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden door Oosterbreedte of Nabije Oosten. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven. 

Copyright Nieuwe Wending© 2019 , All rights reserved. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nieuwe Wending · Keulenstraat 12 · Deventer, Overijssel 7418ET · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp