Copy

Beste <<First Name>>,

Leuk dat je deze nieuwsbrief leest. We houden je graag op de hoogte van nieuws en weetjes op het gebied van breincommunicatie. Meer weten? Kijk dan op onze website

Hoe jij beïnvloed wordt: het jellybean experiment
Je hebt er vast al eens aan meegedaan: een wedstrijd waarbij je raadde hoeveel snoepjes of muntjes er in een pot zaten. Wist je dat jouw brein zich onbewust laat beïnvloeden? Wij namen de proef op de som

We schreven nog twee andere blogs in deze serie: priming met plaatjes en zelf weten wat je betaalt.  
Brandstof voor je brein! 
Ben jij actief bij een sportvereniging? En breken jullie met elkaar ook het hoofd over de vraag hoe je meer vrijwilligers werft? In deze Yellowpaper lees je zes tips die het werven van vrijwilligers verandert van een hoofdpijndossier in een geoliede machine.
Breincommunicatie
Regelmatig komen we opvallende communicatie-uitingen tegen. Deze delen we graag met je! Wil je meer weten over Breincommunicatie? Klik dan hier
Hier geen kopjes a.u.b. !!!!!!!!!!!
De Engelse vertaling bleek lastiger te communiceren dan gedacht. 
Kennis in 4 minuten 
Nieuws over het coronavirus: het is overal. We kozen drie artikelen die opvielen afgelopen week. 
  • Voorafgaand aan het kamerdebat over corona benadrukte premier Mark Rutte dat het niet nodig is om extra boodschappen in te slaan. Maar wat gebeurt er als wij 'niet doen' horen? Denk nu bijvoorbeeld niet aan een roze olifant.  
  • Humor kan een krachtig middel zijn om mensen in beweging te krijgen. Het wassen van je handen op een zelfgekozen lied is daar een mooi voorbeeld van. 
  • (Gedrags)wetenschappers van de University College in Londen beschrijven gedragsprincipes die de juiste gedragingen stimuleren tijdens een epidemie. Eén voorbeeld: maak berichten eenvoudig en nauwkeurig. 
Website
Email
LinkedIn
Instagram
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven. 

Copyright Nieuwe Wending© 2020 , All rights reserved. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nieuwe Wending · Keulenstraat 12 · Deventer, Overijssel 7418ET · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp