Copy
Nieuwsbrief BMA 2017-03
Nieuwsbrief
Vanaf vandaag kan je aanmelden voor de nieuwsbrief van de Belgian Mahjong Association. Meteen ook een gelegenheid om kennis te maken met de website www.mahjongbelgium.be. Op deze site kan je je e-mailadres invoeren om op de hoogte te blijven van belangrijke nieuwtjes in het Belgische mahjonglandschap.
Heb je zelf suggesties voor de website of de nieuwsbrief? Neem dan zeker contact op met Marieke.

Belgische rangschikking
Vanaf 2017 wordt per kalenderjaar een nieuwe Belgische rangschikking opgesteld. Om hierin opgenomen te worden neem je deel aan minstens 3 van de volgende 4 toernooien: Belgian Open (Temse), Tuintoernooi Rode Lotus (St.-Martens Bodegem), Rode Lotus Tournament (Leuven) en Belgisch Kampioenschap (Mechelen). Je behaalde scores worden gewogen naar het aantal gespeelde rondes en je 3 beste scores tellen mee.
Deze rangschikking vormt de basis voor de NIEUWE Belgische Wisselbeker, een evenwichtiger erkenning voor de beste Belgische speler van het jaar, die zal worden uitgereikt tijdens het BK (laatste toernooi van het jaar). De titel van Belgische Kampioen blijft daarnaast ook bestaan voor degene die het best presteert op het BK. 

Kwalificaties komende EK/WK 
De Belg met de beste prestaties op het OEMC 2017 in Portugal verdient een wildcard voor het volgende EK. De overige plaatsen worden ingevuld op basis van de Belgische rangschikking zoals hierboven beschreven.
Ook voor het volgende WK worden de plaatsen ingevuld op basis van de Belgische rangschikking.

Nieuwe samenstelling bestuur
Peter Van Damme: voorzitter
Marieke Verheyden: secretaris
Irma Michiels: penningmeester
Rudi Kopmanis: bestuurslid en EMA-contactpersoon
Copyright © 2017 Belgian Mahjong Association, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp