Copy
Zie deze email in uw browser

Opening...

Dinsdagavond 3 april  2018 . 

De avond werd geopend door Willem Woudenberg, nadat eerst de techniek op orde gebracht was, bestaande uit o.m. de nieuwe beamer van het Café. We zijn heel trots op de nieuwe aanwinst, niet in de laatste plaats voor onze toeschouwers, omdat fotografie emotie en beeld is.  Gekoppeld aan de laptop en de audio installatie, kunnen we nu de video - en fotopresentaties laten zien en horen.

Deze beamer is natuurlijk mede tot stand gekomen door de bijdragen en donaties van de vrienden. Gestart werd met de presentatie van de foto's die tijdens de workshop in Seppe gemaakt zijn.

         


Tijdens de terugblik, met ondersteuning van deze foto’s ging Willem samen met de aanwezige fotografen in op de foto’s die zij ingezonden hadden.  

Vragen als composities, licht, standpunt en het waarom werden door de fotografen individueel beantwoord bij de aanblik van hun foto’s. Het was een mooi bruggetje naar de workshop van Lianne Dekker, deze was OCF, ofwel Off Camera Flash.

De fotografen sjouwden in het vliegend Museum ook al rond met losse flitsers, al dan niet op een lampstatief gemonteerd, met montage van lichtvormers.

Inmiddels is één van de toen aanwezig vliegtuigen, de PH-YAK verkocht en niet meer in het Museum te zien, we waren net op tijd. Om nogmaals te genieten van de foto's kun je dit bericht bekijken. Al met al een leuk uitje wat afgesloten werd met een uitsmijter in restaurant “Cockpit”. 

Presentatie Lianne Dekker.

 Lianne  gaf een lezing over Off camera flash, aangevuld met een leuke film over haar workshops in de goed geoutilleerde studio.

Na de pauze gaf Lianne samen met Helen van Zeben een kleine demonstratie met 1 flitser en liet ze zien hoe je met minimaal 1 flitser creatieve resultaten kunt behalen. Voor deze gelegenheid is de laptop gekoppeld aan de camera van Lianne en met behulp van zogenaamde "tethering"fotografie in Lightroom, kon Lianne direct de foto's op het scherm tonen tijdens de demo. Een korte impressie kun je vinden op fotografencafedrechtsteden.nl/21e_editie/ 

                

Al met al weer een succesvolle avond met veel geïnteresseerden in de zaal,
op naar de volgende keer op 1 mei.

        

Voor meer informatie: www.liannedekker.nl 

Aankondiging 22e editie
dinsdagavond 1 mei 2018 met:

Rene Kamps en Danielle Vink 


Programma:   
Opening door de voorzitter 20:00 uur 

Danielle Vink 
Danielle geeft een presentatie over het boeiende onderwerp “de wereld van de fotografie en Paardensport”. Thema’s: actie, snelheid, de lol van de ruiters, de emotie... Laat je verrassen.   

Pauze (25 min.)

Rene Kamps
Rene vervolgt met een presentatie over voornamelijk sportfotografie  op het gebied van voetbal en ijshockey... ook hier een kijkje in de wereld die wij zelf misschien niet snel zien... https://dordrechtlions.nl/fotos   

Entreeprijs: € 2,00 p/p, zaal open 19:30 uur

Let op!  Er kan niet gepind worden.
Onze locatie is: Wijkcentrum De Gravin - Gravenhorst Dubbeldam, Vijverlaan 1004,
3319 PK Dordrecht. Er is gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving. 

Privacy statement: Op de avond kunnen foto’s gemaakt worden van de editie, deze kunnen gepubliceerd worden op onze social mediakanalen Facebook, onze nieuwsbrief, instagram  en website. Voor de duidelijkheid verwijzen wij naar onze Algemene voorwaarden en disclaimer

FotografenCafé Drechtsteden word mede mogelijk gemaakt door:
Copyright © 2018, All rights reserved.

Fotografencafé Drechtsteden

Ons mailadres is:
informatie@fotografencafedrechtsteden.nl

Ontvangt u teveel of wilt u helemaal geen mail meer ontvangen:
U kunt uw instellingen veranderen of uitschrijven van de nieuwsbrief
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Fotografencafé Drechtsteden · Vondelstraat 26 · Dordrecht, Zh 3314 BR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp