Copy
Zie deze email in uw browser

Speciale nieuwsbrief
gericht op de AVG

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Stichting Fotografen Café Drechtsteden omdat je er op geabonneerd bent, ofwel door een aankoop in de webshop ofwel door je zelf op te geven via de link in website, ofwel dat je toegevoegd bent aan onze mailinglist.

Natuurlijk vinden we het fijn als u bij ons blijft, zodat u onze nieuwsbrief, de uitnodigingen voor de edities en laatste nieuwtjes welke van toepassing zijn op ons Café blijft ontvangen. Wij behandelen uw gegevens met respect en delen deze niet met derden. 

Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen kunt u zich hier afmelden.
Indien je je niet afmeld, gaan we ervan uit dat ons toestemming geeft de mailbrief op regulier basis aan je te blijven zenden. De AVG:

Tijdens de vorige editie op dinsdag 1 mei kondigde onze voorzitter Willem Woudenberg al kort aan, de AVG komt eraan. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Uiteraard vinden wij uw privacy belangrijk en willen wij aan deze nieuwe wetgeving voldoen. 

Wat betekent AVG: Verordening nr. 2016/679 van de Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, ook wel Algemene Verordening Gegevensbescherming of GDPR genoemd;

Ook de Stichting Fotografencafé Drechtsteden krijgt er mee te maken, dat lijkt overdreven maar is het niet. Ook de Stichting is gehouden aan de wet, zeker met betrekking tot de privacy van onze donateurs, sponsoren, partners en onze ontvangers van de nieuwsbrieven. De gegevens die de Stichting verwerkt zijn opgenomen in onze privacy policy (waarvan de link hieronder is opgenomen).


Derden:
De stichting maakt gebruik van derden, met deze derden worden/zijn verwerkersovereenkomsten gesloten voor het verwerken van de gegevens. 
 
Facebook:
De Facebookgroep is een open groep gekoppeld aan het Café, bestemd voor vak- en amateurfotografen. Volgers kunnen daar berichten plaatsen. Deze berichten worden gecheckt door ons. Volgers (fotografen) plaatsen vrijelijk hun eigen foto’s, waarvan de Stichting verwacht dat in het geval van portretrecht de fotograaf (m/v) zijn of haar zaakjes voor elkaar heeft. Stichting Fotografencafé Drechtsteden is nimmer verantwoordelijk voor foto’s die hier geplaatst worden, noch voor de inhoud van bepaalde uitingen en reacties.

Ga niet zonder toestemming van de fotograaf een geplaatste foto bewerken, dit wordt NIET toegestaan en je wordt direct verwijderd uit de groep. Ook nemen we de vrijheid om berichten te verwijderen waarvan de Stichting vindt dat de privacy ter discussie staat. Tevens worden berichten van bedrijven of personen die ons niet sponsoren of waarmee we een andere vorm van samenwerking hebben verwijderd, met een bericht aan de plaatser. 
 
 Instagram:
#Hashtag fotografencafedrechtsteden. Op deze hashtag heeft het Café geen invloed en is ter verantwoording van de plaatser, die altijd te traceren is.

De eigen Instagram page:
Hier is het Café zelf verantwoordelijk voor.
  
Fotografie:
In het kader van de privacy moet ook de Stichting zich houden aan de fotografienormen.
Op de avond kunnen foto’s gemaakt worden van de editie, deze kunnen gepubliceerd worden op onze editie presentatie, social mediakanalen Facebook, onze nieuwsbrief, instagram  en onze website, bij bijvoorbeeld verslaglegging van een editie. Bij de ingang staat hiervoor een mededeling, waar rekening mee gehouden kan worden.
 
Informatie (met toestemming) kijk ook eens op:

  
Naslag en verantwoording, voor de duidelijkheid verwijzen wij naar onze bijgewerkte:  
  1. Algemene voorwaarden en disclaimer
  2. Privacy Policy
  3. Disclaimer

 
Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en willen je bij voorbaat danken voor je medewerking.

 
Met hartelijke groet,
 
Het Bestuur van Stichting Fotografen Café Drechtsteden. 
 

FotografenCafé Drechtsteden wordt mede mogelijk gemaakt door:
Copyright © 2018, All rights reserved.

Fotografencafé Drechtsteden

Ons mailadres is:
informatie@fotografencafedrechtsteden.nl

Ontvangt u teveel of wilt u helemaal geen mail meer ontvangen:
U kunt uw instellingen veranderen of uitschrijven van de nieuwsbrief

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Fotografencafé Drechtsteden · Vondelstraat 26 · Dordrecht, Zh 3314 BR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp