Copy
Du får detta mail för att du har anmält dig till utställningen "Ljuset från Norden" eller haft kontakt med oss om utställningen.
Öppna detta mail i din webbläsare
Härliga målande vänner,

Vi är så glada över alla fina mail och samtal där vi får stöd, uppmuntran och uppskattning för vårt engagemang i utställning Ljuset från Norden. Många har anmält sig som volontärer men vi behöver ännu fler! Läs mer här om vad vi behöver hjälp med och när.

Vi har fått många frågor om att inskickade bidrag till Vedic Art Train Konstinstallation saknas i Galleriet. Vi har tyvärr inte hunnit publicera alla ännu. Vi försöker publicera några varje dag. Fortsätt skicka bidrag. Senaste datum att anmäla dig här är 31 maj 2017.

Vi vill även passa på att berätta om vilka vi är som arrangerar denna storslagna manifestation för konsten och livet.

Om mig, Sara
Att skapa – både på duken och i företagsvärlden - är som att andas för mig. Jag är en entreprenör och en konstnärssjäl. 2012 startat jag Art of Veda. Jag är stolt över att vi är officiell leverantör av konstnärsmaterial till Vedic Art sedan 2013. Här kan du se min konst.

Om mig, Nelly
Jag har målat hela mitt liv och studerat för olika skolor och konstnärer. I 25 år har måleriet varit genom Vedic Art som har gett mig möjligheter att växa både som konstnär och till en lyckligare människa. Jag startade Vedic Art Academy 2013. Här kan du se min konst

Nu är vi igång rea* på Art of Veda med mängder av skapargodis till 10 - 30% rabatt. Frossa i färg, duk, pannå, penslar, glitter... Välkommen in till rean här.

* Gäller så långt lager räcker tom 5 mars 2017. Kan inte kombineras med andra erbjudande och rabatter.

Välkomna på Påskkurs
Vedic Art Academy 
erbjuder fortsättningskurs i Vedic Art för dig som vill utvecklas i ditt skapande! Det finns grundkurs för dig som vill börja din resa in i din kraeativit eller utvecklas ännu mer. Det finns även möjlighet att bli lärare i Vedic Art. Varmt välkomna att flöda i färg. Läs mer här. Anmälan till nellyciresia@gmail.com.

LJUSET FRÅN NORDEN
Edsvik Konsthall - 18 aug till 2 sep 2017

www.ljusetfrannorden.se - www.facebook.com/ljusetfrannorden

Copyright © 2017 Art of Veda c/o Infusion, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får dessa mail? Här kan du uppdatera dina preferenser eller avregistrera dig från denna sändlista

Email Marketing Powered by Mailchimp