Copy
Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Bekijk deze e-mail in uw browser
Laatste kans om mee te doen

Win jij graag een prijs?
Voel jij je betrokken bij Ronald McDonald Huis Emma?

Doe dan mee aan de Koken voor Kids@Home loterij en je maakt kans op de hoofdprijs: een jaar lang elke week een maaltijdbox van Hello Fresh. Deze prijs heeft een waarde van meer dan € 2.000! Ook krijg je exclusief toegang tot een live verbinding met het Tobacco Theater Amsterdam waar je geniet van muziek en entertainment, inclusief een swingend live optreden door Berget Lewis. De presentatie van dit evenement ligt in handen van Kinderfondsambassadeur Robert ten Brink.

Door het kopen van een of meerdere loten draag je bij aan de renovatie van Ronald McDonald Huis Emma. Een fijne, huiselijke plek voor gezinnen die op loopafstand van het ziekenhuis dichtbij hun ziek kind kunnen zijn. Loten kopen kan nog tot zondag 4 oktober 12:00 uur.
Koop een lot
De hoofdprijs is een jaar lang elke week een maaltijdbox van Hello Fresh. Deze prijs heeft een waarde van meer dan € 2.000! Maar er is meer: een skincare behandeling, een kofferset, overnachten in een B&B in Frankrijk, een Cortina fiets, een pakket van Blond Amsterdam en nog vele andere prijzen. Kijk snel welke prachtige prijzen er nog meer te winnen zijn.

De loten kosten € 10,- per stuk. De loten worden voorafgaand aan de trekking per mail toegezonden.
Koop een lot
Copyright © 2020 Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

Update uw voorkeuren of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.