Copy
Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Bekijk deze e-mail in uw browser

UNIEKE VEILINGITEMS NU ONLINE

Bied mee op de veiling!
Op zondag 4 oktober is Koken voor Kids@Home 2020. Hét evenement waar u thuis gaat genieten van een Michelinsterren diner én Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam steunt.
Naar het evenement

Een warme douche om de zorgen van je af te spoelen en een zacht bed om bij te komen na een lange ziekenhuisdag. Om vervolgens ’s ochtends binnen vijf minuten weer bij het bed van je zieke kind te staan. Dat is wat de Ronald McDonald Huizen mogelijk maken en dat is de realiteit voor vele gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen Amsterdam verblijven.

DE VEILING
NU ONLINE

Twaalf bijzondere items waarvan de opbrengst ten goede komt aan de renovatie van Huis Emma. Zo is er een veilingitem waarmee je direct bijdraagt aan de herinrichting van een slaapkamer en een stukje mee kan denken over de inrichting.

En er is meer! Wat dacht je van ijsdriften in Zweden, je drie dagen onderdompelen in de schoonheid en rust van het Mandali retreat aan het prachtig meer van Orta, een origineel gesigneerd AJAX shirt of een workshop voor worstfans bij Brandt en Levie?
Naar de veilingitems!
Tijdens het evenement op 4 oktober worden de hoogste bieders van de veilingitems bekend gemaakt.
Copyright © 2020 Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.