Copy
Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Bekijk deze e-mail in uw browser
Kans maken op prachtige prijzen?

Ook dat kan
op 4 oktober!

Voor Koken voor Kids@Home hebben we meer dan vijftig loterijprijzen van gulle sponsoren ontvangen die wij mogen verloten! Met de aankoop van een lot steun je meteen de renovatie van Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Daarmee maak je bijvoorbeeld kans op de geweldige hoofdprijs: zélf chefwaardige gerechten maken met de HelloFresh maaltijdbox, die jij een jaar lang elke week ontvangt!
Al vijfendertig jaar lang logeren gezinnen met een ziek kind in Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Na zoveel jaren is het Huis toe aan renovatie en modernisering zodat ook de komende decennia gezinnen, van wie het kind is opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis, een warm thuis hebben dichtbij hun zieke kind. Doe mee aan deze loterij en help ons dit mogelijk te maken.
Bestel een dinerbox en/of lot >
Bestel je loten bij aankoop van de Koken voor Kids@Home dinerbox. Eet je niet mee, maar wil je wel kans maken op één van die fantastische prijzen? Ook dat kan! Het is mogelijk loten te kopen zonder aankoop van een dinerbox.
Koop loten >
Naast de hoofdprijs zijn er nog ruim vijftig andere topprijzen zoals een Cortina U4 Transportfiets, een ontspannend bezoek aan Spa Zuiver, een stoere trapauto, een overnachting in Double Tree by Hilton Hotel, of een diner voor 4 personen in restaurant Kop van Oost.
Kijk snel op de website en win >

Met de aankoop van de loten ondersteun je de renovatie van Ronald McDonald Huis Emma.

Copyright © 2020 Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

Update uw voorkeuren of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.