Copy
Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Bekijk deze e-mail in uw browser
Nog maar een paar dagen om je Michelinsterren dinerbox te bestellen!
Nog maar een paar dagen te gaan om zo’n waanzinnig lekkere dinerbox te bestellen en je te verheugen op een swingende Koken voor Kids@Home avond! Wees er snel bij via www.kokenvoorkids.nl

Ben je niet zo’n ster in de keuken? Geen zorgen: je hoeft echt geen keukenprins of -prinses te zijn om de gerechten te bereiden. Het is voor het grootste deel al klaargemaakt én onze chefs nemen je via livestream stap voor stap mee in het maken van jouw sterrenwaardige gerecht. In de dinerbox vind je alle benodigdheden en ook de beschrijving zodat je in een handomdraai de gerechten kunt bereiden. Je hoeft daar geen ervaren kookexpert voor te zijn!
Het water loopt je al in de mond als je ziet wat topchefs Erik van Loo, Peter Gast en Mike Cornelissen op 4 oktober voor jou in petto hebben. Kijk snel welke heerlijke gerechten in de Michelinsterren-dinerbox zitten.
Maak kennis met onze Michelinsterren chefs
Erik van Loo, Peter Gast en Mike Cornelissen
Bestel een dinerbox en/of lot >
En hier doen we het allemaal voor. Door mee te doen en een dinerbox te bestellen bezorg je jezelf en familie of vrienden een gezellige, smaakvolle en feestelijke avond, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de broodnodige renovatie van Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Eet je niet mee, maar wil je wel Ronald McDonald Huis Emma ondersteunen? Dat kan door het meedoen aan de geweldige loterij! Naast de hoofdprijs, een jaar lang élke week een Hello Fresh maaltijdbox, zijn er nog ruim vijftig andere topprijzen zoals een Cortina U4 Transportfiets, een TomTom Premium GO navigatie, een stoere trapauto, een overnachting in Double Tree by Hilton Hotel, of een diner voor 4 personen in restaurant Kop van Oost.
Koop loten >
Ronald McDonald Huizen Amsterdam
Copyright © 2020 Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

Update uw voorkeuren of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.