Copy
Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Bekijk deze e-mail in uw browser
Bijdragen aan Ronald McDonald Huis Emma en genieten met elkaar
Zondagavond 4 oktober belooft een sfeervolle avond te worden. Je geniet met jouw gezelschap thuis van een overheerlijk Michelinsterren diner én een geweldig live optreden van Berget Lewis. Er is een swingende bingo, een loterij en een wel heel bijzondere veiling.

Keeping families close, daar draait het op deze avond extra om. Want hoe fijn het thuis ook is: als jouw kind in het ziekenhuis ligt, wil je daar dichtbij zijn. En Ronald McDonald Huis Emma maakt dat mogelijk, mede dankzij jouw deelname aan Koken voor Kids@Home.
Robert ten Brink komt via een livestream vanuit het prachtige Tobacco Theater bij je thuis. Uiteraard is er deze avond ook alle ruimte om thuis met uitgenodigde vrienden bij te praten. Terwijl jij samen met je gezelschap geniet van het diner zorgen wij voor een muzikale omlijsting. Na het hoofdgerecht kun je even flink met de voetjes van de vloer tijdens het optreden van Berget Lewis.

Koken voor Kids@Home wil je niet missen. Kom dus snel in actie en bestel je eigen Michelinsterren dinerbox.

Bestel een dinerbox en/of lot >
Kun je er niet bij zijn en wil je wel Ronald McDonald Huis Emma ondersteunen? Dat kan door mee te doen aan de geweldige loterij! Naast de hoofdprijs, een jaar lang élke week een Hello Fresh maaltijdbox, zijn er nog ruim vijftig andere topprijzen zoals een Cortina U4 Transportfiets, een TomTom premium GO navigatie, een stoere trapauto, een overnachting in Double Tree by Hilton Hotel, of een diner voor 4 personen in restaurant Kop van Oost. De loten kunnen tot zondag 4 oktober 14:00 uur besteld worden.
Koop loten >
Al vijfendertig jaar lang logeren gezinnen met een ziek kind in Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Na zoveel jaren is het Huis toe aan renovatie en modernisering zodat ook de komende decennia gezinnen, van wie het kind is opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis, een warm thuis hebben dichtbij hun zieke kind. Koop een dinerbox of bestel loten en help ons dit mogelijk te maken. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.
Ronald McDonald Huizen Amsterdam
Lees ook het verhaal van Brune en haar ouders Mark en Lotte: https://www.kinderfonds.nl/huis-emma-amsterdam/we-hebben-heel-veel-geluk-gehad
Copyright © 2020 Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

Update uw voorkeuren of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.