Copy
Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Bekijk deze e-mail in uw browser
Robert ten Brink als gastheer thuis in je keuken?

Dat kan op 4 oktober!

Robert ten Brink is al 17 jaar als ambassadeur verbonden aan de Ronald McDonald Huizen. Als vader van vijf dochters en ook grootvader van vijf kleinkinderen ondersteunt hij van harte de bestaansreden van de Huizen; ouders, broertjes en zusjes dichtbij het zieke kind laten zijn. Want als je hele wereld op zijn kop staat door ziekte, wil je niets liever dan met de het gezin dicht bij elkaar zijn.

Jaarlijks presenteert hij voor de Ronald McDonald Huizen Amsterdam het fondsenwervende evenement Koken voor Kids. Dit jaar is het evenement Corona-proof online. Doe mee! Bestel een Koken voor Kids@Home Michelinsterren dinerbox voor €75,- pp en krijg hiermee toegang tot een interactieve en feestelijke avond, die je via livestream vanuit jouw eigen woonkamer of keuken kan bijwonen!
Met de aankoop van deze box draag jij eraan bij dat de Ronald McDonald Huizen Amsterdam een warm thuis kunnen blijven bieden aan de ruim 1400 families die er jaarlijks verblijven. Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind.
DOE MEE
Bestel nu, jouw hulp is van onschatbare waarde.
Copyright © 2020 Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

Update uw voorkeuren of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.