Copy
Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.
Bekijk deze e-mail in uw browser
Lieve mensen,

Omdat het jaarlijkse kookevent Koken voor Kids door Corona niet doorgaat, hebben we een bijzonder alternatief bedacht:

Op 4 oktober aanstaande organiseren Ronald McDonald Huizen Amsterdam een interactieve en feestelijke avond, die jij via livestream vanuit jouw eigen woonkamer of keuken kan bijwonen! De opbrengst van de avond komt volledig ten goede van de verbouwing van Ronald McDonald Huis Emma.
 
DOE NU MEE
We nodigen je hierbij van harte uit jouw keuken om te toveren tot een professionele keuken, wanneer je samen met chefs Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**), Peter Gast (Restaurant Graphite*) en Mike Cornelissen (Restaurant Rijnzicht*) een fantastisch Michelinsterren driegangendiner bereidt.
 

Maar dat is nog niet alles!

Wie de Koken voor Kids@Home sterren dinerbox bestelt, krijgt niet alleen via een live verbinding exclusief toegang tot Erik, Peter en Mike in het Tobacco Theater Amsterdam, ook is er een live optreden van Berget Lewis die speciaal voor jou optreedt, de mogelijkheid te bieden op spetterende veilingitems én mee te doen aan een geweldige bingo. De presentatie van dit interactieve evenement ligt in handen van Kinderfondsambassadeur Robert ten Brink.
 

Enthousiast geworden? Kijk dan snel op onze website: www.kinderfonds.nl/huis-emma-amsterdam/koken-voor-kids en bestel jouw Michelinsterren-dinerbox!
 
DOE NU MEE
We zien er naar uit je te mogen begroeten als onze gast op 4 oktober!

Feestelijke groet,

Team Ronald McDonald
Huizen Amsterdam
Copyright © 2020 Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.