Copy

Saps que…
Ja és època de vacances? Ole Ole!
A partir de la segona quinzena de juliol els de l'Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana comencem les vacances i per tant, els nostres Saps que ... també se'n van de vacances... però...no patiu!
 
No deixarem l'Oficina buida, sempre hi haurà algú de nosaltres per atendre-us i donar suport a tots aquells que no feu vacances o ja les hàgiu fet!
Lectures recomanades:
L'estiu és l'estiu és un bon moment per dedicar temps a la lectura, sigui a la piscina, a la platja, a la muntanya o a casa amb l'aire condicionat. És per això que no podíem marxar de vacances sense recomanar-vos algunes lectures.

Els best-seller d'aquest estiu:
Els grans clàssics (els que no passen de moda):
No en teniu prou amb aquestes lectures? Teniu ganes de treballar més temes relacionats amb Bon Govern, Transparència i Participació ciutadana durant l'estiu? Nosaltres us proposem...
Encara que ens trobem en època de vacances, com ja us hem dit seguirem aquí per ajudar-vos amb tot allò que necessiteu. Alguns dels temes i idees que podeu començar o continuar treballant aquest estiu són:
Bon Govern: La Xarxa de Governs Transparents, de la que Diputació de Girona forma part, va elaborar un model de Codi de Conducta pels Alts Càrrecs que compleix amb els requisits de la LTCat. L'estiu pot ser un bon moment per recuperar el model, veure els canvis que cal introduir-hi per adaptar-lo a les necessitats de l'ens en el que treballeu, per preparar el modelatge i els registres que haureu de posar en funcionament i per començar a pensar en la seva aprovació després de l'estiu.
 
Transparència: Sempre és un bon moment per seguir recopilant informació i nodrint de continguts els Portals de Transparència i les Seus electròniques dels vostres ens. Si ja ho teniu tot al dia podeu començar a pensar en avaluar la qualitat de la informació que teniu penjada, millorar-ne la seva accessibilitat i comprensibilitat de cara a la ciutadania i estar atents a les informacions que més consulten.
 
Participació ciutadana: Recordeu que des del passat 15/06/2017 ja es poden presentar sol·licituds per les subvencions per a polítiques de foment de la participació ciutadana. Així doncs, ja podeu presentar els vostres projectes de processos participatius, disseny i implementació de polítiques públiques que comptin amb la participació ciutadana i creació o redefinició d’espais i òrgans de participació ciutadana. 
 
Algunes dates importants:
 
Les bases reguladores de subvencions per a polítiques de foment de la participació ciutradana d'aquest any 2017 ja són públiques i consultables. La presentació de sol·licituds es podrà fer efectiva fins el dia 31/07/2017

El pròxim curs del Pla de Formació en Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana 2017 és el de Bridge. construint ponts de relació entre persones. El model d'estils relacionals que s'impartirà el pròxim 22/09/2017. Ja us podeu inscriure aquí. 
Últims consells d'estiu:
  1. Si us poseu a treballar amb el Codi de Conducta dels Alts Càrrecs recordeu que és incompatible amb fer-te el simpàtic per aconseguir entrades...
  2. Si voleu fer exercici, aprofiteu per netejar els vidres de l'ajuntament per allò que diuen de les institucions amb parets de vidre...
  3. Si feu processos participatius durant l'estiu i no voleu que es caldegi l'ambient no us oblideu de l'aire condicionat, o feu-los a la fresca...
 
Bon estiu!
Enllaços amb més informació d'interès
Necessites assistència i assessorament?
Consulta'ns a l'Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana via:
Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana
Correu electrònic
Copyright © 2017 Diputació de Girona, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp