Copy

Saps que…
Ja és hora de desconnectar?
A partir de la segona quinzena de juliol els de l'Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana desconnectem una mica i per tant, els nostres Saps que ... també se'n van de vacances... però...no patiu!
 
No deixarem l'Oficina buida, sempre hi haurà algú de nosaltres per atendre-us i donar suport a tots aquells que no feu vacances o ja les hàgiu fet!
Amb l'administració electrònica ja no cal fer el quadernet d'estiu, els deures us els passem en vídeo!

De passada aconseguim unes quantes visualitzacions més i així aviat serem "influencers"
Lectures recomanades:
L'estiu és un bon moment per dedicar temps a la lectura, sigui a la piscina, a la platja, a la muntanya o a casa amb l'aire condicionat. És per això que no podíem marxar de vacances sense tornar-vos a recomanar algunes lectures.

El súper best-seller europeu d'aquest any, i que ens ha portat més maldecaps i una feinada:
Els best-seller d'aquest estiu:
Els grans clàssics (els que no passen de moda):
No en teniu prou amb aquestes lectures? Teniu ganes de treballar més temes relacionats amb Bon Govern, Transparència i Participació ciutadana durant l'estiu? Nosaltres us proposem...
Encara que ens trobem en època de vacances, com ja us hem dit seguirem aquí per ajudar-vos amb tot allò que necessiteu. Alguns dels temes i idees que podeu començar o continuar treballant aquest estiu són:
Bon Govern: La Xarxa de Governs Transparents, de la que Diputació de Girona forma part, va elaborar un model de Codi de Conducta pels Alts Càrrecs que compleix amb els requisits de la LTCat. L'estiu pot ser un bon moment per recuperar el model, veure els canvis que cal introduir-hi per adaptar-lo a les necessitats de l'ens en el que treballeu, per preparar el modelatge i els registres que haureu de posar en funcionament i per començar a pensar en la seva aprovació després de l'estiu.
 
Transparència: Sempre és un bon moment per seguir recopilant informació i nodrint de continguts els Portals de Transparència i les Seus electròniques dels vostres ens. Si ja ho teniu tot al dia podeu començar a pensar en avaluar la qualitat de la informació que teniu penjada, millorar-ne la seva accessibilitat i comprensibilitat de cara a la ciutadania i estar atents a les informacions que més consulten.
 
Participació ciutadana: Recordeu els que teniu concedides subvencions de participació ciutadana de la Diputació de la convocatòria del 2017, que teniu termini per justificar-les fins el 31 d'octubre d'aquest any. Aprofiteu l'estiu per fer la documentació i preparar el vídeo.
 
Últims consells d'estiu:
  1. Ara que ja tenim Codi de Conducta dels Alts Càrrecs pensem a comprar entrades perquè ningú ens en regalarà.
  2. Els gestors d'expedients i els robots domèstics a l'estiu van més lents perquè s'escalfen, però en realitat ens fan boicot per reclamar vacances
  3. Si voleu fer exercici, podeu utilitzar la nova llei de contractes i el reglament general de protecció de dades com a peses, i fer 100 repeticions al dia.
  4. Els processos participatius durant l'estiu s'han de fer amb un granitzat de llimona en el pica-pica i guerra d'aigua durant la fase de propostes, perquè surtin idees fresques.
 
Bon estiu!
Enllaços amb més informació d'interès
Necessites assistència i assessorament?
Consulta'ns a l'Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana via:
Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana
Correu electrònic
Copyright © 2018 Diputació de Girona, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp