Copy

Wijs(t)heden
Nieuwsbrief van IVN Uden  -  juni 2021

Hallo natuurvriend,

Een nieuwe maand een nieuwe nieuwsbrief.

Door de toenemende versoepelingen kan er weer meer. Daarom gaat de jaarlijkse Slootjesdag op 13 juni door. Maar deze nieuwsbrief verschijnt te vroeg om verdere activiteiten op te kunnen nemen. Houd daarom onze website in de gaten.

 

Nieuws

Vacatures werkgroep Communicatie

We zijn op zoek naar leden, of mensen die lid willen worden, die graag taken willen verrichten voor de werkgroep communicatie van IVN Uden. Verdere ontwikkeling van bestaande taken en nieuwe initiatieven worden op prijs gesteld.
Lees meer >>
Een halve eeuw IVN-Uden en nog steeds springlevend!

Er zijn mensen die denken dat het IVN een vereniging is voor natuurfreaks die, gewapend met een loep en allerlei hulpmiddelen, de natuur ingaan om plantjes en beestjes te zoeken en op naam te brengen. Niets is minder waar.
Lees meer >>
Nieuws van de fotowedstrijd

Deze maand publiceren we een eerste selectie indruk van de vele prachtige inzendingen die we hebben ontvangen. Blijf inzenden tot eind oktober en misschien vind je jezelf terug in deze nieuwsbrief! fotowedstrijd@ivnuden.nl.
Lees meer >>
Maak ook eens een ommetje

De een pakt de fiets, de ander loopt een rondje. Wij zijn heel benieuwd naar al die ommetjes. Wilt u uw favoriete ommetje met ons delen? Stuur uw ommetje naar ommetje@ivnuden.nl
De eerste inzendingen staan al op onze website.
Lees meer >>
Oppassen voor de Reuzenberenklauw

Waarschijnlijk kent iedereen de reuzenbereklauw wel. De gigantische bloemschermen met tot 80 000 witte bloempjes per plant zijn erg spectaculair.
Lees meer >>


 
Slootjesdag IVN Uden gaat door

Het IVN heeft vorige week besloten om de jaarlijkse slootjesdag toch weer door te laten gaan, wel met enkele restricties wat betreft groepsgrootte en afstand.
Lees meer >>
 
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Flickr
Flickr
Email
Email
Copyright © 2021 IVN Uden, All rights reserved.