Copy

Wijs(t)heden
Nieuwsbrief van IVN Uden  -  oktober 2021

Hallo natuurvriend,

Gelukkig kunnen er weer veel natuuractiviteiten plaatsvinden. Verslagen van onze activiteiten van afgelopen maand vind je hieronder. En ook komende maand gaan we weer op pad. 

Dit is de laatste nieuwsbrief die ik verzorg. We zijn heel blij dat Gerda Vloet deze taak vanaf volgende maand wil overnemen. 

Léon Weeterings

ps. We zijn nog op zoek naar een coördinator voor de werkgroep communicatie en een beheerder van de website van IVN Uden.
 

Nieuws

Natuurontbijt 2021

Op zondag 5 september hebben wij voor de zesde keer het natuurontbijt georganiseerd. We hadden een fantastische dag uitgekozen: vanaf begin tot het einde een stralende zon! 
Lees meer >>
Fietstocht naar de grafheuvels

De deelnemers vonden de tocht interessant en waren verbaasd dat ze zoveel plekken hadden bezocht waar ze nog nooit geweest waren. En dat zo dicht bij huis.
Lees meer >>


 
Geopark Peelhorst Maasvallei i.o. organiseert kleinschalige ontmoetingen

Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o. organiseert vanaf september tot halverwege december wekelijks kleinschalige ontmoetingen in de vorm van lezingen, wandel- en fiets excursies over de geschiedenis, geologie, cultuur, archeologie en flora en fauna binnen het Geopark.
Lees meer >>

 
Lange wandeling 'Franse baan, 3 Vennen'

Op zondag 26 september gidsten we de lange wandeling “Franse Baan, Drie Vennen”. Dit was de eerste wandeling sinds lang zonder beperkende maatregelen.
Lees meer >>

 

Agenda

IVN Uden
Woensdag 6 oktober 15:30 uur:
Scharrelkids, herfst in het bos
Zondag 10 oktober:
Paddenstoelenwandeling op de Maashorst
Zondag 31 oktober 9:00 uur:
Lange wandeling 'Achter de Bergen' 
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Flickr
Flickr
Email
Email
Copyright © 2021 IVN Uden, All rights reserved.