Copy

Wijs(t)heden
Nieuwsbrief van IVN Uden  -  mei 2021

Hallo natuurvriend,

Eindelijk weer eens een nieuwsbrief van IVN Uden!

In ons jubileumjaar zijn we gestart met twee jubileumacties. De fotowedstrijd en de ommetjes. Lees er meer over en doe mee.

Heb je de podcast-serie over Moestuinieren met IVN Uden gemist. Geen probleem. Luister de serie alsnog via je favoriete podcastkanaal.

Verder zijn we op zoek naar nieuwe leden voor de werkgroep communicatie. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om deze nieuwsbrief te maken? Lees over deze en andere taken die ingevuld moeten worden.

 

Nieuws

Groe(n)ten van d'n Hof

Het is weer lente op d’n Hof, al hebben we er dit jaar wel lang op moeten wachten. Alles is laat, zaaigoed wil slecht kiemen, zelfs in de kassen is de grond te koud. Toch kun je in heel wat tuinen zien dat er weer gewerkt en geplant wordt.
Lees meer >>
sVLU landschap fietstocht

Traditiegetrouw hadden wij de jaarlijkse sVLU fietstocht op het programma staan. Door Corona vinden wij het onverantwoord om met grote groepen te gaan fietsen. Daarom hebben we een digitale versie opgesteld, die eenieder vanaf vandaag kan gaan fietsen en net wanneer men wil. 
Lees meer >>
Podcast moestuinieren met IVN Uden

De cursus Stap voor Stap Moestuinieren van IVN Uden. In zes podcasts nemen we je mee door een jaar in de moestuin..
Lees meer >>
Fotowedstrijd

De jubileum fotowedstrijd die begin april is gelanceerd, begint te lopen. De eerste inzendingen zijn binnen. Doe ook mee.
Lees meer >>
Maak ook eens een ommetje

De tweede jubileum actie van IVN heet: Ommetjes. De een pakt de fiets, de ander loopt een rondje. Wij zijn heel benieuwd naar al die ommetjes. Wilt u uw favoriete ommetje met ons delen?
Lees meer >>


 
Vacatures werkgroep communicatie

We zijn op zoek naar leden, of mensen die lid willen worden, die graag taken willen verrichten voor de werkgroep communicatie van IVN Uden. Verdere ontwikkeling van bestaande taken en nieuwe initiatieven worden op prijs gesteld.
Lees meer >>


 
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email
Copyright © 2021 IVN Uden, All rights reserved.