Copy
View this email in your browser

Stimați colegi,

În numele Comitetului de Organizare, am deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Workshopul „10 Ani de Somnologie Clujeană – Trecut, Prezent și Viitor”, care se va desfășura la Cluj-Napoca între 23 și 25 martie 2017, la Hotel Belvedere. 

Scopul acestei manifestări este de a aduce împreună, cu această ocazie, cei mai buni specialiști din acest domeniu, dornici să ne împartășească cunoștințele, ideile și realizările științifice din ariile profesiei noastre.

Prin programul științific al manifestării ne dorim să actualizăm comunitatea medicală cu informații de ultimă oră din domeniul somnologiei și să creăm un mediu favorabil dezvoltării interacțiunilor interdisciplinare. Împreună, vă invit să dezbatem și să căutăm soluții în fața acestor provocări cotidiene.
 
Programul științific al manifestării cuprinde comunicări, demonstrații practice și cazuri clinice legate de posibilitățile diagnostice și terapeutice in tulburările respiratorii din timpul somnului.
 
Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă și utilă pentru practica dumneavoastră.
La eveniment sunt invitați să participe medici din următoarele specialități: medicină de familie, pneumologie, cardiologie, diabet nutritie si boli metabolice, endocrinologie,  medicina interna,  ORL, neurologie,  chirurgie toracică, terapie intensivă,  studenți.
 
Vă asigurăm că prezența dumneavoastră la acest eveniment va fi încununată de satisfacţii profesionale, respect și prietenie.
 
Vă aşteptăm cu drag in Centru Universitar Cluj-Napoca!
ÎNREGISTRARE
Pentru mai multe informații despre manifestare vă rugăm accesați site-ul :
www.eventsdesign.ro/somnologie
Contact : somnologie@eventsdesign.ro,
Tel: 0729 964 420
Website: www.eventsdesign.ro/somnologie


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Events Design · Cluj Napoca, Str. Dorobanților nr 42 - 44 · Cluj-napoca 400001 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp