Copy
Zeeland behoudt de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren.  |  Klik hier voor de online versie.
Zeeland opnieuw uitgeroepen tot vijf-sterren fietsprovincie!
Buitendijks fietsen, wijdse uitzichten, overvaren met de pont, cruisen door pittoreske dorpen, pauzeren op één van de vele terrassen, de wind trotseren. In 2019 is Zeeland opnieuw uitgeroepen tot 5 sterren fietsprovincie. Hier kan ik wel aan wennen!
Mooiste fietsroutes van Zeeland

Het Zeeuwse fietsknooppuntennetwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland. Je kunt zelf je route samenstellen, maar je kunt het ook aan ons overlaten om je langs de mooiste plekken in de provincie te leiden. We hebben de mooiste fietsroutes in Zeeland voor je op een rij gezet. Alle onderstaande routes zijn verkrijgbaar bij de VVV-Inspiratiepunten en in de webshop.

Fietsknooppuntenkaart Zeeland Midden
Fietsknooppuntenkaart Zeeland Noord
Fietsknooppuntenkaart Zeeland Zuid
VVV-Route: Watersnoodroute
Tentoonstelling 'Nooit meer werken'
Het Zeeuws museum presenteert een tentoonstelling over werk: toen, nu en straks. Een wereld waarin werken niet de belangrijkste structuur vormt waarop het leven en de omgeving zijn ingericht. Naast het bezoek aan de tentoonstelling kun je in de zomer ook een fietstocht maken die je langs 'verdwenen' werkplekken brengt. De route voert je onder andere vanaf het museum, langs het Scheldekwartier in Vlissingen naar de haven in Breskens.
Festivals in augustus
In augustus staan weer een paar leuke festivals op de kalender. Zoals bijvoorbeeld Beachboom (3 augustus), Festival Daer (9 t/m 10 augustus), Visserijfeesten (2 t/m 4 augustus), CuliKaravaan (7 t/m 10 augustus)
Culinaire wandelingen
De culinaire wandelingen zijn van start gegaan. Proef tot augustus Zeeuwse zaligheden tijdens een culinaire wandeling in o.a. het prachtige Veere, Yerseke en Hulst. 
 
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png