Copy
Bekijk onze tips voor een vakantie in Zeeland   |  Klik hier voor de online versie.
Wat wordt jouw volgende bestemming in Zeeland? Zeeland is een eilandenrijk, verbonden door bruggen en een tunnel. Waar je ook bent in Zeeland, binnen een kwartier sta je aan het water. De eilanden hebben ieder hun eigen kenmerken. Of je nu komt voor een weekend weg, een stedentrip of een lekker lange vakantie. Een verblijf in Zeeland is altijd een goed idee.
Gesponsord
Beleef een romantische tijd in Zeeland
De hele maand februari staat in het teken van de liefde bij Hotel Van der Valk in Middelburg. Verras je geliefde met een romantisch nachtje weg. Er even tussenuit. Met z'n tweeën lekker de stad in of juist ontspannen met een wandeling door het bos of over het strand. Geniet van de fles bubbels die klaarstaat in de ruime hotelkamer en doe je tegoed aan luxe en comfort. 's Avonds in het restaurant geniet je van een diner voor twee. Boek het Valentijnsarrangement tussen 1 februari en 29 februari.
3 tips om te onthaasten in Zeeland
Druk, druk, druk. Zeg eens eerlijk, hoe vaak gebruik jij dit woord als iemand vraagt hoe het met je gaat? Gastblogger Marrit Oosterom geeft je 3 tips om te onthaasten in Zeeland.
Festivalkalender 2020
Zeeland loopt over van de festivals en evenementen. Muziek, dans, theater en sport. Je kunt hier alle kanten op. Op welke festivals ben jij te vinden in 2020?
Eropuit met kinderen in de Zeeuwse natuur
Met een afwisselend landschap en unieke natuur vol contrasten is er in Zeeland veel te beleven. Zoals een zeehondensafari in de Oosterschelde of damherten bekijken in Oranjezon. Ga eropuit met de (klein)kinderen en ontdek steeds weer nieuwe schatten. 
8 bijzondere plekken in Zeeland
Welke Zeeuwse plek is voor jou bijzonder? Zeeland kent veel parels die je pas ontdekt als je er op wordt gewezen. Wij vroegen lokale bewoners naar hun favoriete plek in Zeeland en delen deze graag met jou.
 
Tien tips voor overnachten in Zeeland
Overnachten in Zeeland kan op veel plaatsen. Een afgelegen strandhuis met z'n tweeën? Een appartement of hotel midden in de stad? Of een royale (groeps-)accommodatie op een vakantiepark? Er is altijd wel een plek die aan je wensen voldoet.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png