Copy
Ontdek de Zeeuwse natuur  |  Klik hier voor de online versie.
Kind gooit bladeren omhoog in de herfst
Beste Zeelandfan,
De herfst is het ideale jaargetijde om eropuit te gaan in de Zeeuwse natuur. Paddenstoelen zoeken, lopen over een dik bladertapijt, ploeteren door zand of modder. Ontdek de contrastrijke natuur op een rustig moment of ga virtueel op ontdekkingstocht. Bekijk 9 video's over verrassende natuurgebieden in Zeeland.
Grevelingenweek
Wist je dat de Grevelingen het grootste zoutwatermeer van West-Europa is? Tot en met 25 oktober ontdek je alles over dit unieke natuurgebied tijdens de Grevelingenweek. Naast enkele coronaproof activiteiten krijg je via online excursies een kijkje op plaatsen waar je normaal niet komt.
Tips voor herfstige wandelroutes
Ontdek Zeeland te voet. Bekijk de favoriete routes in de herfst van een Zeeuwse wandelliefhebber. Ervaar het zelf op een rustig moment en geniet van de geur van de herfst. Of zet de wandelroutes op je wensenlijst voor later.
Kijktip: Natuurlijk!
Elk natuurgebied in Zeeland heeft zijn eigen, unieke flora en fauna. In het tv-programma 'Natuurlijk!' - iedere zondag om 18:15 uur op Omroep Zeeland - neemt de boswachter je mee op pad.
Zeeland van boven
Ook vanuit de lucht valt hier van alles te ontdekken. Op deze manier heb je onze mooie provincie nog nooit bekeken. Vlieg mee en geniet van het uitzicht.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png