Copy
Bekijk deze tips om te zien en doen |  Klik hier voor de online versie.
Lieve Zeelandfan,
Tijd voor ontspanning. Samen leuke dingen doen met de kinderen. Op ontdekkingstocht. Eropuit in de Zeeuwse natuur. Een fiets- of wandeltocht door contrastrijke landschappen. Een actieve dag op het water. Of juist een luie dag op het strand. 
Gesponsord
Grote Kerk Veere Experience
Bezoek de Grote Kerk Veere Experience en stap in de geschiedenis van dit imponerende gebouw. De nieuwste technologieën brengen de historie tot leven via projecties, 3D-geluid en wervelende animaties.
Tips van locals
Welke Zeeuwse plek is voor jou bijzonder? Zeeland kent veel parels die je pas ontdekt als je er op wordt gewezen. Wij vroegen lokale bewoners naar hun favoriete plek in Zeeland.
Interactieve wandelroutes op Tholen
Ben jij wel eens in Tholen geweest? Een stad die met water verbonden is. Op hetzelfde eiland vind je Scherpenisse, waar het water een duidelijke rol heeft gespeeld in de ligging van het dorp. Loop de nieuwe interactieve wandelroutes, volg de aanwijzingen, ga mee op zoek naar het woord en verzamel de parels.
Rustige fietsroutes in Zeeland
Fietsen in Zeeland verveelt nooit. De verschillende routes zijn oneindig. Ontdek deze plekken waar je zelf misschien niet zo snel aan zou denken. Maak veilig en ongestoord een fietstocht door Zeeland. Houd daarbij de richtlijnen in acht. Bekijk de tips voor rustige fietsroutes in Zeeland.
 
De leukste watersporten
Zeeland is een walhalla voor watersporters. Of je nu komt om te kitesurfen, suppen, varen of duiken. Er is genoeg ruimte. Geniet van het spel tussen water en wind. Bekijk de leukste watersportactiviteiten in en op de Zeeuwse wateren.
Ga voorbereid op reis
Of je nu Zeeland bezoekt voor een dagtrip, een weekendje weg of een lange vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Lees de tips voor een veilig verblijf in Zeeland.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png