Copy
Zeeland. Niet normaal. Mooi. |  Klik hier voor de online versie.
Zeeland is geen moment hetzelfde. De ligging, de geschiedenis, het karakter, de cultuur en natuur van dit deel van Nederland is met niets vergelijkbaar. Met 650 km kustlijn, unieke overkanten en uitzichten, imposante Deltawerken, contrastrijke natuur, zilte zaligheden en karakteristieke dorpen en monumentale steden is Zeeland niet normaal. Mooi.
Altijd open voor ontdekkingsreizigers
De ligging op de grens van land en zee, het leven met water in voor- en rampspoed en de sporen van oorlogen hebben geleid tot een wereld vol spannende verhalen. Zeeland lijkt een open boek, maar heeft veel geheimen. Ontdek deze kant van de Zeeuwse natuur, bijvoorbeeld rondom de Passageule in Zeeuws-Vlaanderen.
Smaaksafari Wildwier
Wist jij dat zeewier steeds meer gebruikt wordt in Zeeuwse gerechten? Foodie Charlotte Hamilton ging op smaaksafari bij Wildwier en ontdekte meer over dit ingrediënt.
Ontdek Goes
Ken jij de mooie plekjes van Goes? Blogger Marleen van Bijzonder Plekje maakte een stadswandeling door de stad onder begeleiding van een gids. De historische panden, de stadshaven, grote markt en de manhuistuin kwamen allemaal aan bod tijdens deze wandeling. 
Beleefroute Expeditie Delta (214 km)
 
Zilte route langs mosselen en oesters (51,4 km)
Hulsterlooroute (38,6, 29 of 25,6 km)
 
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png