Copy
Geniet van het najaar in Zeeland  |  Klik hier voor de online versie.
In Zeeland heb je zeeën van tijd. Om te ontspannen en weer op te laden. Ontdek Zeeland op je eigen manier. Met je hoofd in de wind, op de fiets, wandelend. Over het strand of door het uitgestrekte achterland. Geniet van één van de vele musea of attracties. Er is zoveel te beleven dat je het niet allemaal in een keer kunt doen. Je kunt dus gerust een nachtje bluuve, ôôr! Bekijk het uitgebreide aanbod aan overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.
Gesponsord
Shopping weekend in Middelburg
Het historische centrum van Middelburg biedt veel diversiteit om te winkelen. Naast de bekende winkelketens zijn er vele unieke boetiekjes, cadeaushops en conceptstores. Ook zijn er verschillende hippe plekjes om koffie te drinken of te lunchen. Ideaal voor een weekendje shoppen en de eerste cadeaus in te slaan voor december!
Gesponsord
Familiehotel De Vier Seizoenen
In het centrum van Renesse vind je Hotel De vier Seizoenen. Dichtbij het strand en met  verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving is dit familiehotel een ideaal startpunt voor wandelaars, fietsers, zonaanbidders, duikers en surfers.

 
Gesponsord
Eten, drinken en slapen op het strand
Opwarmen na een winterse strandwandeling doe je in Vlissingen op het badstrand bij het rolstoel toegankelijke Zandpaviljoen Pier 7. Geniet van heerlijke (speciaal) biertjes, koffie, lunch- en dinergerechten. Of slaap en ontwaak met het geluid van de golven en overnacht in één van de Beachrooms.
Gesponsord
Genieten in Bruinisse
Bezoek het pittoreske Bruinisse en ontdek de regio Schouwen-Duiveland. Geniet van diverse wandel- en fietsroutes. Bij Hotel Bru kun je terecht voor een losse overnachting of een compleet verzorgd arrangement.
 
Wandelend door de natuur
Zeeland is een provincie waar je actief buiten wil zijn. Aan de eindeloze kust, in de natuur, in weer en wind. Bekijk onze tips voor de mooiste wandelroutes in Zeeland. 
 
Oesterrondleidingen (1 & 11 november)
Heb jij altijd al eens in een mosselbedrijf willen kijken? Bij de havens en de oesterputten in Yerseke is altijd bedrijvigheid. Kom meer te weten over platte oesters , creuses en meer tijdens een rondleiding langs de Oesterputten en de haven
Wellness in Zeeland
Zoek dit najaar de warmte en ontspanning op. Uitblazen in de sauna of een ontspannen massage. Of misschien is drijven in het warme, zoute water van een floatcabine jouw ultieme ontspanning?
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png