Copy
Zeeland behoudt de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren.   |  Klik hier voor de online versie.
Fietsregio 2019

Zeeland is opnieuw uitgeroepen tot vijf-sterren fietsprovincie. Het Landelijk Fietsplatform heeft dit vandaag bekendgemaakt. Bij de vorige monitoring haalden vijf van de twaalf provincies de vijf-sterren binnen. Dit jaar zijn het er slechts twee. Zeeland behoudt daarmee de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren.

MTB-route Noord-Beveland
MTB-Route Noord-Beveland geopend
Het mountainbikenetwerk 'Eindeloos Eiland' is geopend. Het netwerk beschikt over drie routes van 21 tot 37 km. Het brengt de mountainbiker over een groot deel van Noord-Beveland en langs de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. 
Zeeuwse pontjes
Zeeuwse pontjes
Zeeland is het land van overkanten. Deze zomer doorkruisen diverse pontjes de provincie. Uw gasten kunnen een fietsroute uitstippelen inclusief overtocht naar de overkant. Alle vaartijden van de verschillende pontjes zijn te vinden in de gratis Pontjesgids.
Delta promotie
Watersport: Delta Promotie
Met een online campagne promoten we het Deltagebied als dé veelzijdige watersportbestemming. Er wordt online ingezet met banners, Google Ads, Facebook én een blog op zeilen.nl.
 
Nieuwe brochure
Inspireer uw gasten deze zomer met de nieuwe Zeeland Land in Zee brochure, die verkijgbaar is in het Nederlands en Duits. Deze editie is er extra aandacht voor Watersport. Heeft u hem al in huis?
Land in Zee brochure
Toerisme top
9 oktober: Nationale Toerisme Top in Zeeland
VVV Zeeland organiseert samen met verschillende partijen op woensdag 9 oktober de tweede Nationale Toerisme Top in het Topshuis. Er wordt samen met belanghebbenden gewerkt aan uitdagingen en kansen die ‘bestemming Nederland’ richting 2030 voor zich ziet.
Kijkje in de Zeeuwse keuken
10 oktober: een kijkje in de Zeeuwse keuken
Aansluitend aan de Toerisme Top, kunt u op donderdag 10 oktober de Zeeuwse kwaliteit in praktijk te zien. U krijgt een kijkje in de keuken van Zeeuwse ondernemers. Tijdens een inspirerend bezoek krijgt u een indruk van een regio naar keuze. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.
Heeft u nog vragen?
Bel of mail de Servicedesk op tel 0113-745 710, servicedesk@vvvzeeland.nl of neem contact op met uw vaste contactpersoon bij één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op Twitter Instagram LinkedIn Facebook YouTube  
 
footer-pattern.png