Copy
Wat zijn jouw plannen voor de kerstvakantie?  |  Klik hier voor de online versie.
Kom de Zeeuwse kou trotseren
Zeeland heeft een afwisselend landschap. Unieke natuur vol contrasten. Duinen en bossen, polders en dijken. Voor ieder wat wils. Ga je te buiten aan de winterse natuur.  
Vier de feestdagen bij Van der Valk hotel Middelburg
Middelburg is een stad met een eigen karakter. De hoofdstad van Zeeland heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het straatbeeld terugziet. Er zijn verschillende pleinen met elk hun eigen uitstraling. De winkelstraten hebben een combinatie van landelijke ketens en lokale ondernemers. Ga ontspannen het nieuwe jaar in. Samen met familie of vrienden voor twee nachten in een luxe hotel. Boek je kerstvakantie arrangement van 40% bij Van der Valk hotel Middelburg.
Kerstmarkten in Zeeland
Ben jij al klaar voor de feestdagen? Kom in de kerststemming tijdens een bezoek aan één van de kerstmarkten in Zeeland! Struin langs de kraampjes en geniet van winterse hapjes en drankjes.
 
Nieuwjaarsduiken
Wil jij het nieuwe jaar inluiden met een frisse start? Dat kan. Letterlijk. Op verschillende plekken in Zeeland kun je op 1 januari 2020 mee doen met de nieuwjaarsduik. Hier vind je bij welke Zeeuwse stranden dit mogelijk is.
Zeeuwse recepten
Vind je het leuk om lekker te kokkerellen tijdens de kerstvakantie? Met deze recepten geef je een Zeeuws tintje aan je (kerst)gerechten. 
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png