Copy
Ontspannen aan de Zeeuwse kust is opladen op z'n best  |  Klik hier voor de online versie.
Ontspannen aan de Zeeuwse kust
 
Pasen betekent: een extra lang weekend om te genieten aan de Zeeuwse kust. Snuif de zilte zeelucht op als je wakker wordt. En schuif daarna aan voor het paasontbijt. Ga erop uit naar één van de paasmarkten. Laat je verleiden door het aanbod.
 
Gesponsord
Arrangement Hotel Grandcafé Restaurant Anno Nu

Ontvlucht de dagelijkse drukte bij Hotel Grandcafé Restaurant Anno Nu in Oostkapelle. Deze familiebadplaats grenst aan natuurgebieden Oranjezon en De Manteling. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt, en trek er daarna op uit in de natuur. Na een wandeling in de aangename buitenlucht schuif je ‘s avonds aan voor een heerlijke maaltijd in het restaurant van het hotel. Maak gebruik van het hotel arrangement. Drie overnachtingen inclusief ontbijtbuffet, één driegangendiner op aankomstdag en een dag fietshuur.
 
Gesponsord
Genieten in Bruinisse
Bezoek het pittoreske Bruinisse en ontdek de regio Schouwen-Duiveland. Start het voorjaar met een bezoek aan Hotel Bru. Geniet van diverse wandel- en fietsroutes. Bij Hotel Bru kun je terecht voor een losse overnachting of een compleet verzorgd arrangement.
Boek je verblijf in Zeeland
Wil je nog een paar dagen weg tijdens de meivakantie? In een particuliere vakantiewoning, bungalow of een appartement voel je je thuis en ben je toch helemaal weg. Vind je ideale vakantiewoning!
Uitstapjes in de meivakantie
Uitstapjes in de meivakantie
 
Als je gezellig met een vriendengroep of met familie naar Zeeland gaat, dan wil je plezier maken en onbezorgd genieten. Van de omgeving en van elkaar. Groepsarrangementen Zeeland neemt graag de planning van een groepsuitje voor je uit handen.
 
Hotel- en campinggids verkrijgbaar
Nieuw
Hotel- en campinggids verkrijgbaar
 
Houd je niet van online zoeken naar een verblijf? De Hotel- en Campinggids en de Vakantiewoningengids zijn hét startpunt bij het zoeken en boeken van je ideale verblijf. De gidsen zijn te koop bij de VVV-inspiratiepunten in Zeeland en via onze webshop.
 
Deltagids
Nieuw
Deltagids
Zeeland biedt alle ruimte aan de avontuurlijke watersporter. Of je nu houdt van zeilen, varen, duiken, surfen, suppen, kanovaren, snorkelen of kayakken. Je kunt hier alle kanten op. Wil je erop uit en zoek je praktische tips? In de nieuwe Deltagids vind je inspiratie voor uitstapjes naar het achterland vol fijne restaurants, historische steden en dorpen, indrukwekkende natuurgebieden en leuke attracties.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png