Copy
Ontdek de mogelijkheden op en aan het Zeeuwse water |  Klik hier voor de online versie.
Lieve Zeelandfan,
In Zeeland vind je eindeloze variatie aan watersportmogelijkheden en vaargebieden. Voor rustige genieters met een sloep tot aan de actieve watersporters. Of je nu komt om te surfen, suppen, varen of duiken. Er is genoeg ruimte. Geniet van het spel van water en wind. Bekijk de leukste watersportactiviteiten in en op de Zeeuwse wateren.
Deel jouw ervaringen
Ga jij graag het Zeeuwse water op? Zeeland is een goede plek voor watersportliefhebbers. Wij zijn benieuwd naar de ervaringen, tips en verwachtingen van de watersporters in Zeeland. Deel jouw ervaringen en doe mee met het onderzoek.
Watersportgebieden
In Zeeland kun je varen op een manier die het beste bij jou past. Heerlijk ontspannen met een sloep op het Grevelingenmeer of met een luxe motorboot. Lekker avontuurlijk met een open zeilboot op het Veerse Meer of een zeiljacht op de Oosterschelde.
Beleef de Delta
 
In de Delta kun je recreëren op het water met tal van leuke uitstapjes aan land. Of je ontdekt de Delta vanaf het land. Bekijk de mogelijkheden, de mooiste plekken en tips op www.deltagids.nl. 
Kitesurfen in Zeeland met Katja Roose
Kitesurfen is een echte adrenalinesport. Door de wind voortgetrokken worden. Op je board de mooiste trucs uithalen. De Zeeuwse kust leent zich uitstekend om de sport te leren. Meervoudig Europees en wereldkampioen Katja Roose is geboren in Vlissingen. Zij komt nog regelmatig naar Zeeland om te kitesurfen.
  
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png