Copy
Bekijk onze tips   |  Klik hier voor de online versie.
Aan de Zeeuwse kust en landinwaarts vind je robuuste steden en pittoreske dorpen. Cultuur, winkels, restaurants en cafés. Er valt van alles te ontdekken. De verschillende steden en dorpen hebben elk hun eigen karakter. Maar ook een rijke historie. Dat zie je terug aan monumentale panden. Wandel door de straten en geef je ogen goed de kost. Beleef de idyllische kant van Zeeland in een van haar historische plaatsen.
Top 10 slecht weer uitjes
Weer of geen weer. In Zeeland is altijd wat te beleven. Ook als de zon een keer niet zo hoog aan de hemel staat. Bekijk de tips voor slecht weer uitjes. 
Tips om te zien en doen in Vlissingen
Vlissingen is een stad aan zee. De havenstad heeft de langste zeeboulevard van Nederland en telt zo'n 300 monumenten. Een stad waar je een bijzondere ontdekkingstocht kunt maken.
Winkelen in Zierikzee
 
Heb je wel eens een dagje Zierikzee gedaan? Als inwoonster van Zierikzee weet Roswitha Guiran maar al te goed de leuke winkeladresjes te benoemen in deze stad aan de Oosterschelde.
 
Op pad met de Vliegende Hollander
In Terneuzen zie je de enorme schepen varen over de Westerschelde, waan je je in het oude Terneuzen op z’n vestingwallen en verschijnt de legende van de Vliegende Hollander voor je neus.
Bijzondere plekken in Zeeland
Welke Zeeuwse plek is voor jou bijzonder? Zeeland kent veel parels die je pas ontdekt als je er op wordt gewezen. Wij vroegen lokale bewoners naar hun favoriete plek in Zeeland.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png